Publicitat
Política · 5 de Juliol de 2008. 11:23h.

Crits de "fuera, fuera" al congrés del PPC

Escridassats Javier Arenas y Anna Mato per alguns dels compromissaris

El congrés del PP de Catalunya ha començat en un ambient de tensió amb crits i escridassades. La intervenció del secretari general, Javier Arenas, i de la vicesecretaria Anna Mato, han estat rebuts amb crits de "fuera, fuera" per alguns dels compromissaris. Fins i tot hi ha hagut moments de tensió amb un dels delegats, que ha estat desallotjat de la sala pels serveis d'ordre. El pesident del congrés, Jorge Fernández, ha hagut de demanar un parell de cops "respecte i bona educació", però només ha aconseguit encendre més els ànims. Montserrat Nebrera ha arribat tard i, quan ha lliurat les signatures recollides per a optar a la presidència, ha rebut crits de "presidenta, presidenta". A més, ha interromput el discurs del fins ara secretari general, Rafael Luna, que estava fent la seva intervenció en aquell moment. L'organització del congrés ha reaccionat ampliant la sala on se celebra el congrès, intentant desallotjar els passadissos i les càmeres. En la votació de la mesa del congrés hi ha hagut fins i tot nou vots en contra i tretze abstencions. El mal funcionament de l'aire condicionat també ha ajudat a asserenar els ànims.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Marco, Girona /Cat/, 05/07/2008 - 18:23

Per cert, a l'Alicia Sánchez- Camacho ( nom molt català ), ni se l'espera, ni cal que vingui. La coneixen massa. Ja es pot quedar a Madrid. A Girona no hi tè res a fer.

#4 Marco, Girona /Cat/, 05/07/2008 - 18:12

Aquesta es la democràcia i estat de dret, del P. P. Quan els hi convé, apliquen la llei, quant els hi es contraria, decideixen els que manen a Madrid, i d'això en diuen, consens.Per cert, ja es pot parlar Castellà, a Catalunya.

#3 jomateix, BCN, 05/07/2008 - 17:55

No se de que es queixen... tots els militants i votants del PP estan encantats en que els manin desde Madrid no ?? Dons apa, a posar-s'hi fulles... i a obeïr l'amo...

#2 Jordi, Barcelona, 05/07/2008 - 13:49

Collons com estàn d'apretats pobres ! Sembla que els tractin com a bestiar.

#1 pere, bcn, 05/07/2008 - 13:40

Fins i tot en el PP Catalunya és diferent. Ara hi ha els colonitzadors durs (equivalents als espanyols) i els colonitzadors suaus de la Nebrera, made in Catalonia.