Publicitat
Política · 15 de Maig de 2009. 10:01h.

Crits de "i puta Espanya" a València

Seguidors del Barça versionen la coneguda cançó de Manolo Escobar

Les protestes per la presència del Rei i l'himne espanyol a la final de Copa entre el Barça i l'Atlètic no es van limitar a xiulets. A la grada del Barça, es van succeir les botifarres, els crits de "fuera, fuera" i finalment, una versió de la coneguda cançó de Manolo Escobar -seguidor del club català- que substituïa el "Que Viva España" per "I Puta España". A la grada de l'Atlètic, els crits i xiulets també es van imposar.

Diferents vídeos penjats a youtube fets des de la grada de Mestalla demostren que l'himne nacional espanyol, a l'interior de l'estadi, va quedar absolutament anul·lat pels crits dels seguidors dels dos equips finalistes.

Publicitat
Publicitat

69 Comentaris

Publicitat
#69 Juan Español, Palma de Mallorca, 17/05/2009 - 02:59

¡Qué tal si en uso de la tan cacareada libertad de expresión, grito, silbo, vejo e insulto a la madre de algún opinante? Supongo que no se lo tomará a mal, total sólo estoy ejerciendo mi derecho a la libertad de expresión. ¿O no?

#68 josep ruiz garcia, santa coloma f., 16/05/2009 - 18:56

Saprissa, ja saps que per cada culè hi havien tres vascos ??? no t'extrany la diferencia.

#67 Saprissa, Sants, 16/05/2009 - 13:24

seran les meves ganas de portar la contraria o de ser politicament incorrecte pero,crec haber sentit molt més cridoria a la banda dels de l'athletic q la del Bar$a,es veritat o no?

#66 mita, barcelona, 16/05/2009 - 09:48

Serà infinitament més afectiva, de cara al món, la xiulada a València que la costellada xiruquera-trabucaire-illetrada a Brusel.les amb el parlament tancat, que ni els funcionaris, van poguer sortir a la finestra a veure què passava.

#65 josamotril, Motril, 16/05/2009 - 09:16

felicidades al Barca, pero no a parte de su afición. Libertad de expresión, y me alegro de que piten al himno si es lo que les pide el cuerpo pero lo que no entiendo es odiar a España y flipar por ganar su liga o su copa. ¿Incongruencias? creo que sí