Publicitat
Política · 23 de Juliol de 2008. 13:47h.

"Crosta de merda" o "crosta nacionalista"?

Oriol Pujol no nega que fes servir la primera expressió en el seu incident amb el PSC

El portaveu de CiU al Parlament, Oriol Pujol, no ha negat a pregunta d'e-notícies que digués "crosta de merda" en comptes de "crosta nacionalista" en l'incident que va protagonitzar durant el darrer ple amb diputats del PSC. L'exconsellera socialista Came Figueras va insistir dissabte passat que el dirigent de CiU va utilitzar la primera expressió la qual cosa va encendre els escons del PSC.

Pujol ha afirmat que dona el tema "absolutament per tancat" i que "si el torno a reproduir reobriria un tema que no ens aporta res, no a Convergència i Unió, no a Oriol Pujol, sinó a un model lingüístic de convivència". "Ja he dit el que havia de dir", ha insistit.

El portaveu del PSC, Joan Ferran, que també va estar involucrat en l'afer, ha reiterat per la seva banda que "ja he volgut oblidar-ho" i que "és aigua passada", però ha destacat que "el senyor Oriol Pujol, de forma directa o indirecta, va dir que havia actuat correctament". "No és hora d'utilitzar les paraules que va dir, haguessin estat unes o altres", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Trucafort, Olot, 24/07/2008 - 06:28

Joan Ferran, catalanofobic de "pro", és la crosta espanyolista. Alerta, per tots el camins ens vol portà dins d'una Espanya que ens menyspreua i ens fa més pobres. Només la independència farà Catalunya plena

#4 juy, a coruña, 23/07/2008 - 20:11

por mucho que se esmere el enchufao no tiene nivel político,suele pasar a los que acceden a situaciones no en función de sus méritos reales, sino en base a derechos de pernada,,,qué lástima

#3 LIDIA OBIOLS SERRA, martorell, 23/07/2008 - 16:53

També és una frase molt nostra, que al Congrés no estigui ben vist, bé tampoc ho estan moltes de les expressions darrerament utilitzades, que són més sutils, d' acord, però de tant en tant és bo treure el genit i dir el que realment es pensa.

#2 Xavi, Sant Joan, 23/07/2008 - 15:11

Koprotkin ves-ten a Sèrbia a practicar amb el teu nacionalisme i deixen´s als catalans tranquils!

#1 Kropotkin, Vic, 23/07/2008 - 14:58

Los dos terminos describen perfectamente la política catalana... Adelante que vais bien, campeones,,,