Publicitat
Política · 31 de Desembre de 2013. 15:18h.

C's acusa el Govern de "fomentar l'odi"

Rivera critica el discurs "carregat de cinisme" de Mas

C's acusa el Govern de "fomentar l'odi"

Rivera

El president de Ciutadans (C's), Albert Rivera, ha afirmat que "el president de la Generalitat, Artur Mas, "ha centrat el seu discurs de cap d'any a la divisió , mentre ha obviat la dura realitat social i econòmica dels catalans". El líder de Ciutadans acusa Mas de 'cinisme' per demanar a la resta d'espanyols que "no el vegin com l'enemic, quan el Govern fomenta l'odi entre espanyols".

Rivera ha lamentat que Mas no hagi citat "els problemes que veritablement preocupen i uneixen a tots els catalans com l'atur, la corrupció, la legitimitat de les institucions, les retallades, la pujada d'impostos, i els més de 60.00 milions de deute que acumula la Generalitat".

"El discurs de Mas en un discurs carregat de cinisme: d'una banda demana que no es construeixin murs quan el seu principal objectiu és canviar les fronteres d'Espanya. Segon, Artur Mas parla d'una Europa unida i federal quan ell és antagònic al federalisme i el que està fent és separar i no unir. I finalment Mas li demana a la resta d'espanyols que no vegin al seu govern com un enemic d'Espanya, quan organitza un simposi que es diu 'Espanya contra Catalunya' o diu que Espanya ens roba", ha assegurat el líder de Ciutadans.

Publicitat
Publicitat

38 Comentaris

Publicitat
#29 José Miguel Palop, Valencia, 03/01/2014 - 10:04

Cuando habla Albert Rivera, lo hace con cordura y sabiendo lo qe dice , Albert de President, porque ve los males de Cataluña y España, y él sólo busca la unión y no lo contrario.

#28 pers, tortosa, 02/01/2014 - 22:48

Mejor unidos sí,pero no conducidos,como...

#27 angel, Guanyarém , 02/01/2014 - 00:02

Catalanes i catalans= PACIFISTES I EDUCATS.
Epañolas y españoles= GUERRA, INSULTOS, AMENAZAS= ANTIDEMOCRÁTICOS.

#26 angel, catalunya no es españa ni de C's, 01/01/2014 - 23:59

....i vosaltres embruteu tot lo que es Catalunya.

#25 Cinic's, Barcelona, 01/01/2014 - 23:58

"Mejor Unidos", diu: el que els unionistes escocesos, que accepten fer el referèndum, diuen a Escòcia. Aquí fan campanya pel NO però es neguen a acceptar un referèndum: cinic's!