Publicitat
Política · 30 de Març de 2009. 20:10h.

C's acusa Òmnium d'usar "tècniques pseudomafioses"

Creu "un insult i un escàndol" la declaració d'utilitat pública de l'entitat

C's acusa Òmnium d'usar "tècniques pseudomafioses"

Jordi Cañas, portaveu de Ciutadans

Ciutadans-Partido de la Ciudadanía ha afirmat que és “un insult i un escàndol” que el Departament de Justícia de la Generalitat hagi declarat d'utilitat pública a Òmnium Cultural. Jordi Cañas, portaveu del comitè executiu de Ciutadans, ha indicat que Òmnium Cultural “és una organització que solament realitza activitats de boicot a les empreses que etiquetin els seus productes en castellà o espanyol, llengua oficial a Catalunya, mitjançant tècniques pseudomafioses i ha incitat, en repetides ocasions, a la desobediència civil”.

Així mateix, ha dit que "l'organització independentista podrà optar a subvencions directes”, i ha criticat que "des del Govern de la Generalitat es privilegiï a una entitat que no se li coneixen obres socials” a Catalunya. Ha afegit que “aquesta és la visió d'entitat pública per a José Montilla, president de un Govern que ha renunciat a defensar els valors d'igualtat i llibertat a Catalunya”.

També ha manifestat que  "l'entitat beneficiada per la decisió del Departament de Justícia pretén excloure permanentment a la meitat de la població de Catalunya".

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#18 Destroyer 666, PPCC, 31/03/2009 - 17:41

Ho diuen els pseudo-feixistes

#17 sulfuro sulfuro, Barcelona, 31/03/2009 - 17:22

Ciudadanos se pasa en cortesía.
Lo de pseudo sobra.

#16 Francesc, Barcelona, 31/03/2009 - 14:50

Ciutadan's, Ciutadan's... Sembla deliri això vostre.. Per què no parleu del dèficit, de les infraestructures, aeroports, expoli, polítiques d'integració, de la crisi... Aneu només a la contra i sou monotemàtics.

#15 fart, bcn, 31/03/2009 - 14:03

Si fos per aquests fatxes ultradretans de Ciudadanos il-legalitzarien tot el catalanisme.

#14 Alejandro, BCN, 31/03/2009 - 13:24

Verás, Pep Muro Tio. Si todos nos hubiésemos quedado en "nuestro pueblo", Cataluña tendría no más allá de 2 millones de habitantes y sería la región atrasada que era en el siglo XVIII, en lugar de una potencia industrial...