Publicitat
Política · 2 de Setembre de 2010. 09:42h.

C's amenaça un candidat de Laporta amb "accions legals"

Acusen Rubèn Novoa de demanar "un tret al clatell" per Albert Rivera, però López Tena parla d'"intoxicació espanyolista"

C's amenaça un candidat de Laporta amb "accions legals"

Imatge de la conversa a Facebook denunciada per Ciutadans

El portaveu de Ciutadans, Jordi Cañas, ha acusat els candidats de Solidaritat Catalana a Girona, Rubèn Novoa i Mercè Escarré de "proposar un tret al clatell" per Albert Rivera a Facebook, i ha donat "48 hores" a Joan Laporta per actuar contra ells. "Si no s'actua ens veurem obligats a prendre accions legals", adverteix Cañas.

En aquests comentaris, recollits en un perfil fals de la citada xarxa social, es recullen comentaris -suposadament de Novoa i Escarré- en què es demana "insecticida Zotal per a les rates espanyoles" o es considera que "els gais són uns degenerats". També es demana el retorn de Terra Lliure i es lamenta que "estem envaïts de gentussa espanyola". Finalment, es proposa "començar a perseguir el castellà".

Tot i això, un dels líders de Solidaritat Catalana, Alfons López Tena, ha deixat clar en declaracions a El Mundo que no prendran mesures contra Escarré i Novoa, i que la seva "és una candidatura més i nosaltres no tenim res més a dir. Que els afiliats de Girona votin i decideixin ".

Per López Tena, tot es tracta d'una "intoxicació espanyolista" i és per aquest motiu que ha desafiat Ciutadans a "presentar les accions legals que creguin oportunes".

Publicitat
Publicitat

77 Comentaris

Publicitat
#77 pepito, Barna, 04/09/2010 - 19:49

Rubèn Novoa es muy amigo de lopez Tena, de ahí que aun siga en el partido de rositas...http://a.imageshack.us/img810/5637/elprotegdo.png

#76 joAN, bcn, 04/09/2010 - 10:37

Yo no he leido en ningun sitio que C's quiera multar por rotular en Cat, ni quiera la escuela solo en Cast. Ni que el 50% de las obras de teatro se hagan en Cast. Ni que TV3 sea totalmente en Cast. Alguien puede informarme si me equivoco. Con razones pf

#75 fllambri, Barcelona, 03/09/2010 - 23:34

si si "La Nación de C´s es la de ciudadanos libres e iguales" això si, iguals i parlant tots castellà, i per ells, els que parlin català... doncs això el mateix que es comenta, fora caretes d'una vegada.

#74 Panciudadanista, Barcelona, 03/09/2010 - 18:01

Francesc(Bna): Vamos, hombre, lo de nacionalismo pancastellà para las ideas de CIUTADANS no tiene ni pies ni cabeza. La Nación de C´s es la de ciudadanos libres e iguales que define la Constitución. Eso no es nacionalismo identitario.

#73 Francesc, Barcelona, 03/09/2010 - 15:28

Carma tu ets d'un altre nacionalisme. Ets del nacionalisme espanyol-pancastellà. Si us plau, per amor a la veritat, cal posar un adjectiu qualificatiu al terme nacionalisme.