Publicitat
Política · 23 d'Octubre de 2013. 18:16h.

C's assegura que hi ha estelades fins i tot "a les aules"

Un diputat assegura que "els únics segregats" a Catalunya són els nens que parlen en castellà

C's assegura que hi ha estelades fins i tot "a les aules"

Carrizosa, durant el debat

Carlos Carrizosa, diputat de Ciutadans, ha assegurat aquest dimecres al Parlament que les estelades han arribat fins i tot dins les "aules" de les escoles catalanes, segons li ha explicat el pare d'un alumne.

Ciutadans ha aprofitat el debat sobre una proposició de llei presentada per ICV -per retirar les subvencions a les escoles que segreguen per sexe- per denunciar que a les escoles catalanes hi ha "greus problemes d'adoctrinament". 

L'"única segregació que es fa a les aules catalanes" és la que es fa als nens "que parlen un altre idioma que no sigui el català". Carrizosa ha assegurat també que a les escoles "es falseja la història amb una versió determinada d'Els Segadors i del 1714".

"Això a vostès els és igual perquè com són dogmàtics i això són dogmes del nacionalisme doncs els és igual", ha insistit abans de dir que "hi ha estelades no només a l'exterior dels edificis, sinó que ja estan entrant a les aules. M'explicava el pare d'un alumne de sisè que va entrar el director a parlar amb el professor i van penjar al taulell d'anuncis una estelada".

Publicitat
Publicitat

47 Comentaris

Publicitat
#30 Ernest, Barcelona, 24/10/2013 - 15:00

...i es clar a França tenen banderes franceses i a EEUU les americanes...i????

#29 perico239, l'hospitalet de ll., 24/10/2013 - 14:39

escolta fatxeta, explica'm lo de les fundacions opacas
i desprès parlare'm de lo de les escoles, tens proves
documentals, oi que no, t'ho ha dit un pare d'un
alumne, que deu ser del vostre club.
Mira-t'ho bé pèrqué els meus nets van a escola catala-
na i jo no veig el que a tu t'han dit.

#28 Ganxeta, Reus, 24/10/2013 - 10:20

Realment ja gent que té poca feina, com que no tenen cap més discurs que no sigui, la por i que els estem arreconant, ja no saben que dir. La meva filla va al institut i no té cap estelada penjada en cap clase. Deixeu de dir mentides i malmetre, i poseu-se a treballar per la gent.

#27 Tomppa, Sabadell, 24/10/2013 - 09:56

Els nens que volen viure en castellà podrian anar cap a ... castellà! Que m'importa el castellà si no hi visc!?! El castellà es una llengua d'imbècil i els castella parlants tenen mentalitat del tercer món, els castellà parlants qualificar justests per netejar la meva llavabo!

#27.1 Cocopera, Mi casa, 24/10/2013 - 15:12

Pues el castellano es mayoritario en una ciudad moderna, cosmopolita, como es Barcelona. En cambio el catalán predomina en una ciudad como Lérida donde la gente va con barretina, se dedica a plantar cosas en el campo, lleva las ovejas con un perro gritando rau rau y no tienen ni internet ,,,

#25 Funcional, BCN, 24/10/2013 - 09:35

Desde que pusieron internet a abuelos esto de las opiniones en la prensa ha pasado a convertirse en algo carente de interes por su bajo nivel. Entre ellos y los súbditos adoctrinados esto es can pixa, porque a diferencia de los malos, los tontos nunca descansan.