Publicitat
Política · 26 de Juliol de 2013. 14:32h.

C's compara plebiscitàries i nazisme

"Només es donen en els règims totalitaris com el dels anys trenta a Alemanya”

C's compara plebiscitàries i nazisme

Cañas

El portaveu del Grup Parlamentari de Ciutadans (C’s), Jordi Cañas, ha advertit que “CiU i ERC planifiquen un cop d'estat de saló per dinamitar la democràcia” després que el Consell per a la Transició Nacional hagi presentat el primer informe que planteja unes eleccions plebiscitàries prèvies a que el Parlament proclami unilateralment “la separació de Catalunya de la resta d'Espanya”.

En roda de premsa al Parlament, Cañas ha assegurat que “‘l’esquerravergència’ és enemiga de les llibertats dels catalans perquè està posant en risc el nostre model de convivència” en plantejar “sense cap tipus de pudor la via kosovar per a Catalunya”.

Davant la possibilitat que planteja l'informe de convocar unes eleccions plebiscitàries, el portaveu del Grup Parlamentari de C’s ha advertit que “aquest tipus d'eleccions només es donen on no hi ha democràcia: en els règims totalitaris i populistes” com els dels “anys trenta a Alemanya”.

Motiu pel qual ha reiterat que “amb el seva deriva totalitària, aquest govern està elaborant un discurs que enverina la convivència fracturant la societat”. “Una altra forma de governar a Catalunya és possible” i “C’s treballarà per construir una alternativa política i de govern perquè Catalunya torni a ser el que era: una terra d'oportunitats, amb espai de diàleg i el motor econòmic d'Espanya” ha assegurat Cañas.

Publicitat
Publicitat

82 Comentaris

Publicitat
#58 Kropotkin, Vic, 28/07/2013 - 17:23

En C's somos regeneración democrática...por eso pagamos en negro a nuestros empleados mientras cobran el paro...juas, juas...os dejo que empieza el Gato al Agua.

#57 Moles, Les Ardennes, 28/07/2013 - 14:09

cañas i la perseverant estupidesa.

#55 Tucidides, Lo bages, 27/07/2013 - 20:55

Cs es un partit idoni per anar concentrant tots els votants d'altres, que troben inconcebible que bona part dels catalans vulguin votar per canviar l'actual statu quo.
El problema rau en que tenen un argumentari dificil,i llavors apareixen elements exotics com en Cañas que,al meu parer fot teatre

#54 Herodot, Barna, 27/07/2013 - 16:03

A veure,una mica d'ordre:si ens heu d'insultar al catalans,dieu-nos nazis o "buenistas multiculturales filoislámicos" però totes dues coses no,que són contradictòries i atabala,coi!

#53 BEJOTA, bcn, 27/07/2013 - 13:24

Sr. Pujol:Vostè va fer tapar la boca al Dr. Aleix Vidal-Quadras,què pensa fer amb C's ? Ja li dic jo :res.

#53.2 bye bye spain, botswana, 27/07/2013 - 19:26

Al Vidal Quadras no li va tapar la boca ningú, se'l van petar els seus propis pq van veure q amb 15 escons mai no es menjaria un rosco.

Els qui voleu tapar boques sou els qui voleu prohibir referendums per por de perdre'ls

#53.3 josepxicot, Barcelona, 27/07/2013 - 22:00

Una mica de memòria si us plau,va ser el inexpert
i cagat Aznar que va separar en Vidal Quadras i el
va possar a les llistes europèes i encara hi es aquest senyor,pero de tapar la boca res de res,en
Alejo parla el que vol i mès i en tot tè tota la raò,el
veurem aviat dins la nova política espanyola.

#53.4 Paco Pil, Hojpitalé, 28/07/2013 - 09:25

No cal fer-hi res: ells mateixos és retraten. El seu únic argument és l'insult i parlar del nazisme. Parlen de llibertat i no volen que el poble s'expressi. Parlen de bilingüisme (o trilingüisme!) i la gran majoria són monolingües (Cañas, Arrimadas...). He de continuar?