Publicitat
Política · 22 de Desembre de 2013. 12:50h.

C's creu que l'independentisme té "esquizofrènia"

"Els catalans no volen aventurar-se a la incertesa que suposaria la separació"

C's creu que l'independentisme té "esquizofrènia"

Mejías

“Els informes dels assessors d'Artur Mas posen de manifest l'esquizofrènia del separatisme, que defensa la ruptura però sap que la força resideix en la unió”. Així s'ha referit la diputada de Ciutadans (C’s), Carina Mejías, als últims informes presentats pel Consell Assessor per a la Transició Nacional.

Mejías ha assegurat que aquest òrgan “elabora els informes per a la separació” però que “un cop es contempla la ruptura, tots els esforços van encaminats a tornar-se a unir” de manera que ha acusat l'executiu català de patir “una esquizofrènia política” i “d’enganyar els catalans simplement per la seva desmesurada ambició de poder per seguir amb els seus excessos i no els importa si per a això han de trencar Espanya”.

Sobre l'enquesta publicada avui a La Vanguardia en relació al “debat separatista”, la diputada de C’s ha advertit que “posa de manifest que a Catalunya s'està produint una gran fractura social” causada “pels deliris de CiU i ERC”. I ha assegurat que “els catalans castiguen la fugida endavant de Mas, que està empenyent tots els ciutadans cap a un abisme d'incertesa i enfrontament”.

“El Govern ha fet del victimisme, l'odi i la intolerància la seva forma de fer política” ha manifestat Mejías i ha assegurat que els ciutadans catalans “no volen aventurar-se a la incertesa que suposaria la separació de Catalunya de la resta d'Espanya i de la Unió Europea”.


Carina Mejías ha denunciat que Catalunya té un “govern irresponsable” que “està disposat a cometre tot tipus d'il·legalitats” perquè només vol “més diners i poder per continuar amb els seus excessos”, un fet que “allunyaria Catalunya dels seus objectius de progrés econòmic i social i dels estàndards de benestar dels que gaudeixen a la resta d'Europa”.

A més, la diputada de C’s ha valorat els “bons resultats de C’s” que reflecteixen l'enquesta del diari català i els vincula al fet de que el seu partit “parli clar als catalans, els digui la veritat i els ofereixi un nou projecte polític, de regeneració, il·lusió i convivència en el que cada vegada més ciutadans s’hi senten representats”.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#18 Josep, bcn, 28/12/2013 - 20:17

Esta gente manipula, engaña y asustan son como virus fascistas
Es

#16 Xavier , BCN, 23/12/2013 - 13:16

Eso no es esquizofrenia. Podrà ser hipocresia, mentir, engañar, chupar del bote, cobardía o, sencillamente, ambigüedad, pero no esquizofrenia, que no és, ni será nunca, tener "dos personalidades". Podré estar de acuerdo con parte del mensaje, pero no es esquizofrenia ni cogiendo la metáfora con pinz

#15 Ay Carmela!, Poblecat, 23/12/2013 - 11:29

Los indepes se llenan la boca de democracia y voluntad popular cuando el 9-11 van a dar un golpe de estado de apariencia "democrática" sin respetar la Ley.

#15.1 Pere Prats, Sants, 23/12/2013 - 13:23

La democràcia mai pot estar fora de la llei per que és la democracia qui configura la llei, és la llei qui ha de respectar la democràcia i no vicebersa.

#14 mike, lleida, 23/12/2013 - 09:26

aquests es pensen que poden anar insultant a una majoria de la societat catalana amb impunitat?
Només volen provocar, no val la pena perdre-hi ni un minut. Nosaltres a convèncer als incecisos i seguir treballant per la independència.

#13 Moles, Les Ardennes, 23/12/2013 - 09:19

ha de ser terrible per aquestes "persones" assumir pacíficament que la voluntat de la ciutadania catalana tingui com a precepte més important exercir el dret inalienable de decidir el seu futur democràticament votant.