Publicitat
Política · 15 de Juliol de 2014. 20:10h.

C’s critica que Oriol Pujol ha estat cobrant "per un càrrec que no ha exercit”

Mejías considera que CiU és un partit “podrit” per la corrupció

C’s critica que Oriol Pujol ha estat cobrant "per un càrrec que no ha exercit”

Mejías, durant la roda de premsa

La diputada i portaveu de Ciutadans al Parlament, Carina Mejías, ha considerat aquest dimarts que la renúncia d’Oriol Pujol com a diputat de CiU arriba després d’haver estat “16 mesos cobrant per un càrrec que no ha exercit”.

D’aquesta manera, ha lamentat que la renúncia de l’exportaveu parlamentari de CiU arriba tard i després d’un període al Parlament on, arran de la seva imputació, no ha “fet res”.

També ha dit que des d’alguns sectors s’ha aplaudit el gest de Pujol, però que “és un insult a la democràcia i als ciutadans”, precisament per haver aguantat tant de temps. És per això que creu que la dimissió “té alguna causa que desconeixem”.

A banda, ha manifestat que “els mitjans cada dia anuncien nous casos de corrupció que esquitxen CiU”. La federació nacionalista, sota el seu punt de vista, és per aquest motiu un partit “podrit” per la corrupció .

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#19 ramon, barcelona-c, 17/07/2014 - 11:09

Aquesta sra deu tenir un mon vital com el dels hobbits , si tan amoïnada està per aquestes coses que vagi al ministeri de industria y...minas agricultura un dijous de la vivenda qualsevol dia En el primer a la cafeteriá hi han bofetades per cafe con leche els despatxos estàn buits,etc

#18 I ara!, Barkeno@yahoo.es, 16/07/2014 - 18:00

Caldría saber quants parlamentaris es guanyen el que cobren. Assistents o absents. Tant li fot. Ara hi hauran un parell de mesos de tancament dels parlaments, la vida seguirà el mateix (i segons com millor).

#17 Moragues, Vallès Oriental, 16/07/2014 - 11:48

Que ho digui un partit on el seu segon esta essent jutjat per frau de 430.000 € i que diu coses com "Os vamos a montar un Ulster que os vais a cagar", te la seva conya, no?

#16 joan, bdn, 16/07/2014 - 09:45

No defensaré als convergents, però tenirun cap de llista de C's amb comptes a Suïssa que ha rebut transferències d'en Millet no em sembla gaire sa, sinó més aviat podrit...
Clar que no anar a les reunions de comissió de política social o d'infància com C's és "exercir el càrrec"....

#15 Jaqueline de Sarrià, Barcelona., 16/07/2014 - 08:18

muchos servicios públicos, esperando que la caridad pública o la suerte divina cambie su vida. Esto sucede a gente que vive en l'Eixample derecho o izquierdo, en Gràcia, en Sagrada Familia, se llame Jordi o Raquel, Jaume o Enrique. El fanatismo es lo que tiene anula la inteligencia en caso de tener