Publicitat
Política · 21 de Juliol de 2013. 10:45h.

C's de Viladecans "es passa en bloc" a Plataforma

Anglada diu que la formació de Rivera és "un partit buit"

C's de Viladecans "es passa en bloc" a Plataforma

Anglada, amb els exmilitants de C's

El president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, ha assistit aquest dissabte a l’acte organitzat per la delegació de Viladecans per donar "la benvinguda a PxC als militants de ciutadans que s’han passat en bloc a Plataforma per Catalunya", segons indica PxC en un comunicat.

Anglada, que va donar la benvinguda "als amics vinguts de ciutadans", va assenyalar que “el partit presidit per Albert Rivera, és un partit buit, una operació de màrqueting pagat per mitjans de comunicació i per la casta financera i mediàtica del sistema. Un partit amb un líder de plàstic, fred, distant, cregut i allunyat dels problemes del poble”.

El líder identitari va dir que “es pot ser català i espanyol, però s’ha de fer sense enfrontaments, sense menyspreus i sense insults a ningú”, afegint “només hem de dir que som catalans i espanyols, perquè estimem Catalunya i estimem Espanya i perquè sabem que el millor per a Catalunya serà el millor per a Espanya, però també volem que el millor per a Espanya sigui el millor per a Catalunya”.

Anglada, també es va referir a la immigració assenyalant que “és un col·lectiu que  col·lapsa el nostre sistema sanitari, col•lapsa el nostre Estat del benestar i destrueixi la convivència i la seguretat ciutadana”.

Publicitat
Publicitat

130 Comentaris

Publicitat
#77 Miquel, El Masnou, 23/07/2013 - 17:50

De fet tots votarien a La Falange.

#76 El nauxer, Viladecans, 23/07/2013 - 13:16

Uns oportunistes que intenten guanyar-se un lloc en les properes llistes de cara a les municipals. Ni ètica, ni dignitat, ni vergonya. Això no és ideologia ver una idea de partit, això és pur egoisme personal.

#75 vaiet de catalunya, Albacete, 22/07/2013 - 20:51

ejke estos imigrantes no ze quieren integrá,
arriba espuña paí de los chorisos

#74 Pau, cat, 22/07/2013 - 11:49

Que no van a la mateixa mani el 12-O?

No sé a qui li pot estranyar que existeixin vasos comunicants entre partits ultranacionalistes espanyols i de tendència clarament dretosa.

#73 No a los perros flauta, Barcelona, 22/07/2013 - 11:09

C's es un partido de falsedad y no dejan expresarte con claridad. En PxC decimos las cosas tal como son y sin pelos en la lengua. Y como no estamos a favor de la independencia, los perros flautas y drogadictos están que rabian. En PxC somos catalanes y españoles!!!!

#73.1 Albert, Terrassa, 22/07/2013 - 17:04

Surrealista veure quillos espanyols i demés fauna dient que estàn contra la immigració, quan ells són els primers immigrants, alguns 50 anys aquí i ni un miserable "bon día". Van d'identitaris, i són uns immigrants inadaptats com els txètxens que van atemptar a Boston, odiant el país d'acollida.

#73.2 Gemma, Matadepera, 23/07/2013 - 22:28

Mira que eres palurdo Albert!