Política · 4 de Juny de 2016. 14:57h.

C’s denuncia els sous dels alts càrrecs de la Generalitat

Arrimadas critica que Junqueras no destini més diners a polítiques socials quan “són els que més cobren de tot Espanya”

C’s denuncia els sous dels alts càrrecs de la Generalitat

Arrimadas

La presidenta del grup parlamentari de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha dit en declaracions al programa “El suplement” de Catalunya Ràdio que el desacord entre Junts pel Sí i la CUP pels pressupostos no és bo per a Catalunya i acusa el govern de Puigdemont de posar-se en mans de l’esquerra independentista.

Inés Arrimadas creu que la CUP “fa oposició a moltes coses, fins i tot al sistema” i que el que haurien de fer és una oposició com la que fa el seu partit, que ha qualificat de “constructiva, on podem anar de la mà del govern moltes vegades, per exemple per demanar una millora del finançament de les comunitats autònomes”.

Tot i això, també diu que Ciutadans fa una oposició forta perquè “s’estan traspassant moltes línies”. Igualment ha parlat dels pressupostos del 2016 i ha retret al conseller d’Economia que digui que no pot fer més polítiques socials quan “els alts càrrecs de la Generalitat són els que més cobren de tot Espanya” i quan “Catalunya és la comunitat autònoma que més xiringuitos polítics té”.

Inés Arrimadas ha assenyalat que espera que de les properes eleccions surti un nou govern “que sàpiga dialogar i solucionar el que està passant perquè hi ha molta gent que ara mateix ha desconnectat del projecte comú espanyol i el que nosaltres necessitem és fer que aquest projecte comú sigui il·lusionant.”

Pel que fa a la manifestació de demà contra el Pla de Conca de l'Ebre ha demanat a la Generalitat que no faci confrontació territorial amb els recursos hidrològics.


Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#9 Karhu, Bcn, 05/06/2016 - 01:29

Aixx aquells partits que diuen coses per que les escoltin els seus, perque oblidin quan votaven en contra de baixar sous juntament amb cdc y psoe... Aixxxxx quines coses te... Pren els ciutadans d'idiotes

#8 Rafael.la Cases i Noves, La Silvanya d'Amunt, 04/06/2016 - 19:27

L'únic consol que em queda és que hauran de pagar a Hisenda molt més que jo. Això si no tracten de defraudar en la seva declaració ... això espero.

#7 XMB, Barcelona, 04/06/2016 - 18:22

Estaría bien que hicieran un listado de los chiringuitos que tienen montado y lo que cuestan, incluyendo las personas y sueldos que 'trabajan' en ellos. Sería un acto como les gusta decir muy transparente. Y podrían publicarlos en los periódicos, que también es como los financiamos en parte.

#7.1 Galba, Bcn, 04/06/2016 - 20:00

No pueden! Es todo voto cautivo!. Aquí el más tonto se hace de CDC o de ERC y junto a cuatro familiares y diez amiguetes monta, por poner un ejemplo, un grupo de estudio sobre la raíces catalanas de la américa precolombina y le sueltan 100,000 E., sólo para empezar.

#6 Prudenci, Sabadell, 04/06/2016 - 18:13

Tancament ja dels chiringuitos oberts a l'extranger i que els diners reverteixin a la gente més necesitada.

#5 Carlos Gomez, Bcn, 04/06/2016 - 17:06

Es que aquesta gent per menys de 100.000 son capaços de deixar que Catalunya s´ensorri en la miseria.
Ja s´encarrega l´Empar Moliner de recordar.los.hi.