Publicitat
Política · 31 de Desembre de 2014. 11:52h.

C’s diu que “a Mas no li interessen els catalans”

“Els ha donat l'esquena amb un discurs dirigit únicament a ERC”

C’s diu que “a Mas no li interessen els catalans”

Mejías

La portaveu del Grup Parlamentari de Ciutadans (C’s), Carina Mejías, ha assegurat que “al president de la Generalitat, Artur Mas, no li interessen els catalans” sinó que “l'única cosa que li interessa és salvar-se a sí mateix”, en relació al discurs de Cap d'Any del president.

I ha advertit que Mas “no ha transmès confiança als catalans” sinó que “els ha donat l'esquena amb un discurs buit de contingut, dirigit únicament a ERC i amb el que desafia a l'Estat”.

“Artur Mas sap que si es presenta en solitari en unes eleccions les perdrà, per això pressiona a ERC per anar en una llista conjunta profundament antidemocràtica perquè evita la pluralitat política” ha manifestat. I ha assegurat que “les sigles de CiU són un llast per Mas perquè estan tacades de corrupció”.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#12 Jesús, Murcia, 02/01/2015 - 11:53

Cuando se critica por criticar, porque parece q algo hay que decir para salir en los medios, se llega al extremo de decir tonterías. ¿Por qué es antidemocrática una lista conjunta? ¿Acaso C's no quería una única candidatura con UpYD? ¿Acaso C's no hace listas únicas con partidos locales sin parar?

#11 Clara i Catalana, Barcelona, 02/01/2015 - 05:09

A la Sra. Mejía (és filla d'aquell don Luís?) Sí que li interessen els catalans. Se'ls hi nota molt.

#10 Joan, Barcelona, 01/01/2015 - 18:53

Als fanàtics unionistes de ciudadanos els interessem molt els catalans, per robar-nos, insultar-nos i interntar l'extermini físic i cultural que fa tres segles que dura. Fora quintacolumnistes, colons i genocides hereus del franquisme!

#9 SOMiSEREM, CALAF, 01/01/2015 - 13:52

A TI SI ?

#8 iñigo, castelló, 01/01/2015 - 08:34

No puedo estar más de acuerdo. En vez de dedicar el discurso a los gravísimos problemas que tenemos, se dedica a filosofar y a pontificar sobre la independencia. Por un lado es ridículo. Por otro, indignante. Este hombre está fuera de toda realidad y toda lógica. Hace falta abrir ventanas y limpiar.