Publicitat
Política · 23 de Novembre de 2013. 15:01h.

C's 'fitxa' periodistes

Tomás Guasch o Anna Grau es "mullen" per Albert Rivera: "estic fins la bola de l''Espanya ens roba'"

C's 'fitxa' periodistes

Imatge de l'acte

Més d'un miler de persones s'han concentrat per escoltar Albert Rivera presentar el seu Movimiento Ciudadano a Barcelona. Entre elles, algunes cares conegudes, com és el cas dels periodistes Tomàs Guasch o Anna Grau. També han mostrat el seu suport a Rivera el polemista Javier Nart, Carolina Punset, Lluís Salvador, Juan Carlos Girauta, Arcadi Espada, José M. Fuster-Fabra o César Cabo.

Tomás Guasch, conegut periodista esportiu, ha reivindicat mitjançant vídeo "prou de polítics que cobren multitud de dietes d'empreses públiques. Aquest és el nostre dret a decidir: si es pot!". Per la seva banda, Arcadi Espada ha demanat "als meus amics d'UPyD: abandoneu el que critiqueu als nacionalistes: el narcisisme de la diferència".

Més contundent s'ha mostrat la periodista i escriptora Anna Grau, que ha proclamat que "estic fins a la bola del 'Espanya ens roba', 'ja en tinc prou!'". Grau ha mostrat el seu suport a Rivera "sense complexos i amb confiança. Amb il·lusió. Albert Rivera ha aconseguit que em mulli. Una altra manera és possible".

Per a Grau, "des que el nacionalisme s'ha llançat a aquesta bogeria, res no ha millorat. Al contrari". "Mai vaig pensar que hagués de 'demanar permís' per ser catalana i espanyola", ha lamentat en aquest sentit l'experiodista de l'Avui.

Per la seva banda, Juan Carlos Girauta ha reivindicat que "estic a Movimiento Ciudadano perquè s'ha acabdo el despotisme, perquè s'ha acabat el trepitjar la igualtat dels espanyols". Girauta ha denunciat la "deslleialtat dels nacionalistes", així com la "deixadesa dels governs de torn a Espanya".

Finalment, Carolina Punset, filla d'Eduard Punset, ha declarat que "em sento vinculada amb Movimiento Ciudadano perquè no combrego amb cap nacionalisme". "A qui li interessen les fronteres i molt menys el regne de taifes que busca el nacionalisme excloent?", s'ha preguntat.

Publicitat
Publicitat

172 Comentaris

Publicitat
#104 Mira xato, Ciutat dels Iluminatis, 25/11/2013 - 12:59

I després va el Albertito diciendo que no quiere iluminados y ficha para su equipo a Tomas Guasch, Girauta, Nart, Grau, juer, juer estos copan Intereconomia, 13tv, COPE y lo que le echen. al final hasta los fachas de Madrid se mosquearan, porque no dejan de ser catalanes, tocats de l'ala, això si.

#103 JIG, Sabadell, 25/11/2013 - 12:32

M'assabento per la notícia d'e-n que Ciutadans ha fitxat Carolina Punset. Amb persones com aquesta segur que S's no arribarà enlloc. Les opinions i discursos de la Punset poden ajudar molt, més del que ella sospita, a confirmar que la independència és possible i necessària. Quina sort!

#102 Kim, bcn, 25/11/2013 - 11:05

Gran regeneració política! Ciudadanos és un niu de falangistes, franquistes i ultres, enganyats pel fals progresisme.

#101 Anònim, Barcelona, 25/11/2013 - 05:42

Els nacionalistes de C's, ara opten per fitxar cares semi-conegudes de pa sucat amb oli. No sigueu tant anti-demòcrates i deixeu votar a la gent.

#100 angel, catalunya diu prou amb españa, 24/11/2013 - 23:22

Ser nacionalismo es tanto vasco, andaluz, catalán o español. Esa gente que sale los nombres en la portado están comprados por C's