Publicitat
Política · 10 d'Octubre de 2011. 19:04h.

C's titlla de "reaccionaries i de la dreta més antiga" les declaracions de Duran

El secretari general diu que des de CiU es busca "la confrontació i l'aixecament de fronteres"

C's titlla de "reaccionaries i de la dreta més antiga" les declaracions de Duran

Matías Alonso

El secretari general de Ciutadans, Matías Alonso, ha afirmat, en roda de premsa, que "les declaracions de Duran i Lleida són reaccionaries i de la dreta més antiga". D'aquesta manera Alonso "lamenta" les declaracions del candidat de CiU, Josep Antoni Duran Lleida, que deia que "els agricultors andalusos reben el PER (Pla d'ocupació rural) per passar-se al matí al bar '.

Matías Alonso ha alertat que "amb aquestes tipus de declaracions que es vénen fent des de CiU, com les de Mas sobre els nens andalusos i gallecs, busquen la confrontació i l'aixecament de fronteres".

Per això, "des de C's exigim responsabilitat", ha afirmat el secretari general i ha afegit: "A més, Duran ha d'estar tranquil ja que és molt probable que pugui formar part d'un govern presidit per Rajoy, si és això el que el preocupa , perquè és obvi que aquí hi ha un pre-pacte entre CiU i PP "

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#13 Pocasoltes, Barcelona, 11/10/2011 - 20:21

Por favor, que alguien le explique a estos negados de Cs qué quiere decir las palabras: productividad, competitividad, desarrollo, eficiencia, gestión... En definitiva lo que tenemos que hacer para que España salga del siglo XX y pueda competir de igual con el mundo actual.

#12 falsos, Badalona, 11/10/2011 - 14:30

Tothom ho pensa i ningú ho diu, no siguem hipócrites. Ja n'hi ha prou.

#11 Tià, Paisos Catalans, 11/10/2011 - 00:30

Bé,crec que se ha referit a la gestió dels politics corresponents,que per a guanyar vots han procurat vendres a molts pobles de Espagne.On han anat a parar moltes subvencions de Europa que son per al poble?.De segur que molts Andalusos que viuen a CAT no se han ofés;ja veiem la CAM,Caixa Galicia,.

#10 Ramon, Barcelona, 10/10/2011 - 23:42

Duran té tota la raó. I de fet no va dir res que no ho diguin a tot hora els mitjans propers al PP o a UPyD. Salten perquè no ho diu un espanyol contrari al subvencionisme sociata -font d'improductivitat i origen de vot captiu-, sinó un catalanista. Els rebenta, no el què, sinó el qui.

#9 Pimpollo, Vic, 10/10/2011 - 21:43

A quien le ha tocado hoy. Hablo del concurso de moda en Cataluña: Quien suelta la vomitada antiespañola MÁS abundante?