Publicitat
Política · 23 de Setembre de 2019. 14:50h.

C's tracta Torra de terrorista

Roldán creu que va demanar als CDR "apreteu el detonador d'aquests explosius"

La líder de Ciutadans al Parlament, Lorena Roldán, en roda de premsa, s'ha referit a les detencions d'independentistes i ha assegurat que "són grups violents, són grups separatistes radicals. Són violents, ho són, ho eren i ho seran". "Tenien Goma2 i explosius que pensaven utilitzar ja", ha denunciat.

"Això és el que està passant a Catalunya. Vull recordar les paraules del senyor Torra, dirigint-se a aquestes comandes radicals separatistes i dient-los 'premeu, premeu'. Ara ja sabem al que es referia el senyor Torra amb allò de 'apreteu'. ¿Què era? ¿apreteu el detonador? ¿era això el que volia dir el senyor Torra quan deia 'apreteu'? ¿apreteu el detonador d'aquests explosius?", ha preguntat.

Roldán ha lamentat que "ha hagut de ser la Guàrdia Civil qui realitzés aquestes detencions perquè algú s'imagina a Torra cirdant els Mossos a investigar a aquests grups separatistes? El senyor Torra treu pit i presumeix que els seus propis familiars i amics formen part d'aquestes grups separatistes".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 despertaferro, L´H capital de TABARNIA, 24/09/2019 - 14:07

Albertito a ti ya no te pienso votar en las generales porque eres un traidor a los principio de ciudadanos pero como no quites a la infiltrada esta indepe de la via catalana que has puesto por su cara bonita te va a votar en las autonomicas rita la cantaora te estas suicidando con tu supuesto exito eres un FRAUDE vete a tu puta casa!!!!

#3 Fermin, Barcelona, 24/09/2019 - 11:09

Amb les detencions, una noticia fantastica, ha quedat clar que sort tenim de la Guardia Civil i de la Policia Nacional i dels jutges que els ordenen la feina. Només pensar que les lleis del 6 i 7 setembre del 17 els malefics colpistes les haguessin portat a terme avui aquest pais tindria jutges nomenats pel boig de WcLoo i vigilats per Genestapo

#2 Ñordo de Tabarnia, Ciudagramos, 23/09/2019 - 21:54

Choni Roldán no era independentista?

#2.1 pepe, andorra, 24/09/2019 - 17:46

y a quien le importa? Ciudadanos ya no pinta nada ni sirve para nada, es mas de lo mismo......Pero en eso del chaqueterismo en BCN están bien servidos.....Q aun recuerdo en el ayto. de Barcelona las trastadas del hermano maragall con la gestión de la información en los distritos y una empresa privada de por medio q lo gestionaba todo cobrando.