Publicitat
Política · 29 de Gener de 2014. 13:47h.

C's troba una "provocació" exhibir estelades a la resta de l'Estat

"Els separatistes estan utilitzant determinats esdeveniments esportius com a instrument de confrontació"

C's troba una "provocació" exhibir estelades a la resta de l'Estat

Carina Mejías

La portaveu del Grup Parlamentari de Ciutadans (C’s), Carina Mejías, ha advertit que “exhibir estelades als camps de futbol de la resta de l’Estat és una provocació que genera conflicte i confrontació” i ha advertit que “els separatistes estan utilitzant determinats esdeveniments esportius com a instrument de confrontació política i això fa mal a l’esport”.

Mejías, a la Comissió d’Afers Institucionals del Parlament, ha evidenciat que “l’estelada representa l’opció política d’uns quants” i “no és ni un símbol oficial, ni està reconeguda a l’Estatut”. 

A més, considera que és “una provocació exhibir-la en esdeveniments esportius de la resta de l’estat espanyol perquè incita a l’enfrontament entre Catalunya i la resta d’Espanya” i per això lloa que “els coordinadors de seguretat dels esdeveniments esportius compleixin la llei i requisin aquestes banderes per evitar alteracions de l’ordre i reaccions violentes”.

Finalment, Carina Mejías ha lamentat que ERC “inciti els professionals de la seguretat a incomplir la llei” i ha demanat a tots els grups parlamentaris que “no utilitzin l’esport com un instrument de reivindicació política”.

Publicitat
Publicitat

54 Comentaris

Publicitat
#40 de banderes, barcelona, 31/01/2014 - 17:07

A algú el provoca l'estelada, o la del Barça, i a molts d'altres ens fa mal efecte la bandera de la gallina, ...etc.. Tot depèn del símbol de la bandera i del que la mira.

#39 hoguera de odios, rubricata, 31/01/2014 - 06:49

Sra. Mejies, si dur estelades als camps de futbol es una provocació, diguim què és cuan als camps de futbol criden alló de : p.ta barça y p.ta cataluña ¿?

#38 Kropotkin, Vic, 30/01/2014 - 20:07

Albert Rivera y Carina Mejias militaron en el PP y no lo abandonaron por corrupto si no por poco anticatalán...jua, jua...bueno, os dejo, q sale el Cañas en 13TV hablando de transparencia (de la suya no ehhh)...jua, jua...mejor hundidos

#37 BEJOTA, BCN, 30/01/2014 - 15:54

Directius alemanys adverteixen Puig dels efectes "fatals" per a l'economia derivats del projecte secessionista.
Empresaris i executius expressen el seu "temor" davant la determinació de la Generalitat de seguir tibant la relació amb el Govern. "Només demanem que els polítics no ens acabin de mata

#36 Líder ecto-PLASMA-tico, Terrassa, 30/01/2014 - 13:44

Tampoco son oficiales las banderas del pollo ni las que llevan el torito dentro....

Sobre lo de la violencia... a muchos les provoca que haya gente hablando en el idioma que no es el suyo, o los negros, o los gays.... ¿los prohibimos también? ¿O mejor se prohíbe el acceso a los intolerantes?