Publicitat
Política · 2 de Gener de 2014. 15:54h.

C’s veu CDC com “un exemple destacat” de la corrupció

El secretari general critica “les posicions extremistes” del partit liderat per Mas

C’s veu CDC com “un exemple destacat” de la corrupció

Alonso, amb Rivera, en una imatge d'arxiu

El secretari general i portaveu de Ciutadans (C's), Matías Alonso, ha afirmat que Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) és “un exemple destacat” de corrupció i que “amb les seves posicions extremistes, ha deixat de ser un partit de Govern”. Alonso ha criticat així que el partit d’Artur Mas tingui previst iniciar una campanya a favor de la consulta i la independència.

“Amb les seves posicions extremistes, ha deixat de ser un partit de govern”, ha assegurat abans de dir que “la campanya de CDC ho deixa clar: han deixat de ser un partit de govern, que ha de resoldre els problemes del conjunt dels ciutadans, per adoptar una posició estrictament partidista, encara que sigui a costa de la profunda fractura sociopolítica que estan generant en la ciutadania catalana”.

Alonso ha comentat també que “davant l'atac frontal a la convivència i al marc de l'Estat de Dret, no queda altra cosa que fermesa democràtica i defensar l'ordre constitucional”. El també diputat ha remarcat que “el desafiament d'Artur Mas té per objectiu forçar la ruptura d'Espanya, sense deixar marge al diàleg o a un possible acord, del tot impossible si es pretén fer-ho al marge del marc constitucional”.

“Aquesta primavera, mentre CDC faci campanya per la ruptura i la separació, i per aixecar fronteres entre espanyols, tant fora com dins de Catalunya, des de C's seguirem treballant per enfortir la unió de tots els ciutadans”, ha explicat. 

Això, ha manifestat, és la “millor garantia per acabar amb les greus crisis que patim: l'economicofinancera, la institucional i l'ètica, que vénen marcades per la corrupció, de la qual CDC n’és un exemple destacat”.

Publicitat
Publicitat

56 Comentaris

Publicitat
#26 Pringao, GErona, 04/01/2014 - 20:22

Por eso que quieren la independencia de España, para quedar totalmente impunes y la ciudad-asnía no se entere de nada.

#25 Korrupotkin, Vic, 03/01/2014 - 11:21

Albert Rivera y Carina Mejias militaron en el PP, y no lo abandonaron por corrupto, si no por poco anticatalán...jua, jua...bueno, os dejo, q sale el Rivera en 13TV hablando de transparencia (de la de nuestra fundación en Madrid no ehhh)...jua, jua...mejor hundidos

#24 Santiago, Madrid, 03/01/2014 - 10:13

RESPUESTA DE ESTADOS UNIDOS a Artur Mas

https://petitions.whitehouse.gov/response/our-response-people-catalonia

¿ Entendeis la frase "Spain will resolve this issue in accordance with their laws and Constitution" ?

¿ Queda claro ?

Artur Mas esta haciendo un ridículo espantoso con sus cartas

#23 Ramon de les olives, Barcelona, 03/01/2014 - 03:41

Què es pot esperar d'un partit que té la seu entre un sex shop i un bingo al carrer Còrsega?

#23.1 Xipolleig, Barcelona, 03/01/2014 - 08:58

Més val que no et preguntis ni l'origen dels diners del principal finançador de C'S.
Tot s'acabarà sabent.

#23.2 pepe, andorra, 04/01/2014 - 15:42

de c's no lo se, a ver si te animas y lo explicas con pelos y señales ya q sabes tanto; lo q si se es q los demás están todos en quiebra técnica, tienen sus sedes embargadas y los bancos les perdonan sus deudas. No creo q CIU sea un ejemplo para gobernar a los catalanes cuando no sabe gobernarse.

#22 JOSEP, Palma, 03/01/2014 - 00:55

A partir de ahora vamos a iniciar el proceso para transformar el odio del nacionalismo EN AMOR