Publicitat
Política · 9 de Gener de 2010. 16:25h.

C's veu PSC, CiU i ERC a "l'extrema dreta"

Rivera critica la negativa municipal de Vic a empadronar immigrants sense documentació

C's veu PSC, CiU i ERC a "l'extrema dreta"

Albert Rivera, durant una 'botifarrada' al 13-D contra les consultes sobre la independencia

El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha dit que el pacte al qual han arribat el Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), Convergència i Unió (CiU), i Esquerra Republicana (ERC) per prohibir l'empadronament dels immigrants sense papers indica que aquestes formacions s'han passat "al club de l'extrema dreta".

Ha afegit que aquesta decisió és "il·legal" i contrària a la llei de bases de règim local de 1995, i que és la "resposta errònia" a la incapacitat d'aquests partits per gestionar el flux migratori.

També ha afirmat que el PSC, CiU i ERC s'han passat "al club de l'extrema dreta", ja que aquesta decisió suposa l'aproximació a les tesis ultradretanes d'Anglada a Catalunya o de Le Pen a França.

Rivera ha indicat que aquesta és una mesura que atenta contra drets humans fonamentals, atès que sense el padró els immigrants no podran tenir accés als serves públics de salut o educació, exposant aquestes persones a situacions de risc d'exclusió social.

Aquesta situació, ha assenyalat el líder de Ciutadans, és "més greu" en el context actual de crisi i atur, que afecta les classes més vulnerables, entre les quals es troben els immigrants sense papers.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#17 Diego, Barcelona, 14/01/2010 - 01:19

Ni un solo voto de izquierdas al PSC. Ha demostrado ser tan fascista y xenófobo como CiU, ERC o PxC. En Cataluña no sobra nadie. Bien por Ciutadans (C´s).

#16 Ernest, Ripoll, 10/01/2010 - 12:29

No m\'agraden aquests de Ciutadans però tenen tota la rao en el que diuen sobre PSC y ERC. La medida que han pres a Vic es de xenófobs ultradetrans.

#15 Miquel, Vic, 09/01/2010 - 22:00

Es nota que en Rivera i els Ciutanos no viuen en escales i barris d'imimgrants africants i asiatics.

#14 Marieta de l'ull viu, el mon, 09/01/2010 - 21:57

Aquest de la barretina no és el que surt unes noticies mes avall amb una guitarra cantant una havanera contra la editorial conjunta? la butifarra fa diarrea mental !

#13 TONI, BARCELONA, 09/01/2010 - 20:56

Tienen razon CIUDADANOS, la izquierda catalana, se ha aburguesado (parece que les ha gustado el sillón-chollo). Si no se se les deja empadronar, no tienen de recho a servicios sociales ni tienen posiblilidad de empezar una vida nueva entre nosotros.