Publicitat
Política · 28 d'Agost de 2018. 21:44h.

Cuevillas admet que la demanda contra Llarena té poc recorregut

L'advocat de Puigdemont assegura que guanyar-la "és secundari"

Cuevillas admet que la demanda contra Llarena té poc recorregut

Jaume Alonso Cuevillas (Foto: Rac1)

L'advocat de Carles Puigdemont, Jaume Alonso Cuevillas, ha admès que "és difícil" guanyar la demanda civil contra Llarena i ha afirmat que l'objectiu d'aquesta era evidenciar la manca de presumpció d'innocència. "És clar que volem guanyar la demanda, però sabem que és difícil i és secundari" ha afirmat Cuevillas en una entrevista a Rac1.

"L'objectiu de la demanda era posar en evidència que no s'estava respectant la presumpció d'innocència del jutge Llarena i, arran de com s'ha gestionat, el que ha quedat evidenciat és que la presumpció d'innocència no s'ha respectat al conjunt de l'Estat" ha assegurat l'advocat.

Jaume Alonso Cuevillas ha manifestat que, en aquest sentit, l'objectiu "ja s'ha assolit" i ha apuntat que "el que passi a partir d'ara és bastant indiferent". "Ha quedat en evidència. L'objectiu ja s'ha assolit, no només respecte al magistrat sinó amb el conjunt de l'Estat. El que passi a partir d'ara és bastant indiferent" ha dit.

"El resultat de què condemnin a Llarena és una qüestió secundària, el principal era deixar en evidència la falta de presumpció d'innocència" ha explicat l'advocat.

El tertulià Josep Manuel Silva li ha demanat a Cuevillas que aclarís si pretenen guanyar la demanda i aquest li ha contestat que "clar que volem guanyar la demanda, però sabem que és difícil".

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#34 Xexo, Premis, 29/08/2018 - 13:18

Os an pillao con el Carrillo del elao

#33 Ferran, Barcelona, 29/08/2018 - 12:01

Lo increíble es que la gente se lo crea aún. Supongo que la factura también será un farol y será gratuita, pero eso lo dudo y pagaremos los de siempre.

#32 El Sifoner, Castelló, 29/08/2018 - 10:45

Que alguien le haga llegar estas declaraciones al juzgado belga donde presentaron la demanda, no creo yo que le haga mucha gracia al juez que le intentaron colar la mentira.

#31 Laughter, L'H España, 29/08/2018 - 10:30

Desde el minuto 0 ya se sabía que estábamos ante lo que se llama una "querella catalana. Véase Google. Y lo de este tal Cuevillas no deja de ser un complejo derivado de su propio apellido.

#30 Montserrat, Barcelona, 29/08/2018 - 10:17

Simplement aquest quan va començar la fuga del valents va veure l'oportunitat de tenir feina per estona i fer bones "minutes" a càrrec dels sediciosos. El seu pas pel Col.legi d'Advocats va ser tant neutre que ja ningú recordava el seu cognom, i els altres no van comprovar "la puresa" del personatge perque els de deu cognoms cap els volia defen