Publicitat
Política · 2 de Setembre de 2018. 11:22h.

Cuevillas es queixa del sou

“Els nostres advocats han cobrat 20.000 euros. El de Llarena més de mig milió"

Cuevillas es queixa del sou

L’advocat de Carles Puigdemont, Jaume Alonso Cuevillas, en una entrevista al Via Lliure de RAC1, s’ha queixat dels honoraris que percep el seu equip d’advocats en comparació amb el del jutge Llarena. "En una segona vida vull ser advocat belga. Els nostres advocats han cobrat 20.000 euros. El de Llarena més de mig milió”, ha dit.

"S'ha magnificat el tema de la traducció. La demanda està feta en francès i inclou la transcripció correcte en castellà de les paraules de Llarena. Els advocats ho tradueixen malament i canvien el condicional per l'afirmatiu”, ha explicat, a més de considerar que “l’error no té més importància. Estem en un moment preliminar de la demanda”.

"Ningú sap quan serà el judici. Al Suprem volen evitar que el judici coincideixi amb la precampanya de les municipals. Però també saben que és difícil tancar-lo abans que acabi l'any. No tenen clar si el judici serà al novembre o al gener”, ha apuntat.

Cuevillas ha opinat que ”la Fiscalia hauria de rebaixar les peticions perquè no tenen cap sentit. Una rebel·lió és el 23F. Els càrrecs haurien de caure”. "No sóc gaire optimista a la vista del que ha passat amb la demanda de Llarena. La Fiscalia va dir que no assumiria la defensa de Llarena però després no ha resistit la pressió. Vist això és difícil que rebaixin les peticions”, ha augurat.

Finalment, ha advertit que ”serà una tardor calenta perquè estem en un moment excepcional. Mentre això duri tindrem una tardor, un hivern i una primavera calenta”. "Entrem en una demanda i esperem que s'admeti a tràmit. És un tema difícil però això no vol dir que no confiem en guanyar-lo”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

50 Comentaris

Publicitat
#49 pepe, andorra, 04/09/2018 - 14:39

y se cree q eso es lo q van a cobrar? Es un paripé, ningun abogado cobra eso, pero ya me imagino donde va la diferencia entre el coste real y el supuesto, como lo de las ayudas a gobiernos africanos, tu me firmas por diez mil y te doy 5,000, de los cuales el satrapa se queda la mitad de la mitad y la mitad se la embolsa el politico de turno. Opino.

#48 Sergi , Barcelona, 03/09/2018 - 14:33

Informaros sobre el historial del personaje. Es todo un experto en provisiones de fondos, tiene un gran historial.

#46 antifaz, Barcelona, 03/09/2018 - 13:17

Es lógico que un abogado gane más dinero que un payaso.

#45 De-MAS-Cràzya, Barcelona, capital de Lemmings Land, 03/09/2018 - 12:04

Doncs atents a la condemna en costes, ... que encara haurà de pagar la minuta el Puigdemont o l'empresari pagafantas que l'acompanya

#44 Tabarnia5, Barna, 03/09/2018 - 09:48

Si no tenim ni cinc!!
Cuevillas que vols?
VISCA TABARNIA LLIURE!!