Publicitat
Política · 6 d'Octubre de 2022. 12:00h.

Cuevillas preveu "escissió" a Junts

"Si seguim al Govern la crisi la tindrem d'aqui dos mesos"

Cuevillas preveu "escissió" a Junts

El diputat de Junts, Jaume Alonso-Cuevillas, ha reconegut que "no es pot descartar el risc d’escissió" en el partit. "Els últims 10 anys el panorama de partits ha canviat tant que és imprevisible", ha dit.

"Jo crec que si ara sortís que seguim al govern, la crisi la tindrem d'aquí a dos o tres mesos. També seria probable que l'Aragonès fes una rebequeria i ens en fes fora”, ha afegit.

“Cal una gran sacsejada a l'espai independentista i això només ho podem aconseguir sortint del govern. Des del 2017, estem cada vegada més sotmesos als postulats d'ERC. Estem demanant que es compleixi allò que es va acordar i ens diuen que no. Amb aquesta actitud d'anar-los al darrere és evident que no els mourem”, ha dit.

Per la seva banda, Jordi Sánchez ha indicat que “soc partidari de no abandonar el govern perquè no ens apropa a la independència; de fet, ens n'allunya. Renunciar al govern no ens ajudarà a assolir aquells punts de l’acord que ERC no ha complert”.

“No m'imagino que l'espai de JxCat hagi de ser la nova CUP, que assumeixi el paper d'estar fent una política anti-tot. Amb la situació de temporal econòmic que s'anuncia podem optar legítimament per quedar-nos fora de tot, però no sé si això respon al nostre ADN polític. Si avui abandonem el govern, tampoc tindria lògica anar a l'oposició per votar tot el que el govern ens proposi. Ens quedarem en terra de ningú”, ha advertit.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#10 Nombre de César Tengo , El Prat de Llobregat, 07/10/2022 - 04:01

part 2.
Aclamados y vitoreados...

#9 Nombre de César Tengo , El Prat de Llobregat, 07/10/2022 - 04:01

contaminación, a otros el humo de la marihuana, el olor de la gasolina, el olor de la cola de impacto, etc... a gran parte de la patulea indepe, los títulos, porque ellos y ellas no han estudiado o bien en sitios públicos antaño con alto grado de exigencia.
Es una proyección.
Se piensan que se les hará la "ola" porque será el Govern dels Mill

#8 Nombre de César Tengo , El Prat de Llobregat, 07/10/2022 - 03:59

Dejen el Govern que todo se hunda y aparezcan Uds. con todo tipo de estudios universitarios, desde carreras cursadas en universidades privadas (mucho burlarse de Pablo Casado, Pedro Sánchez) sin hacer ni un àpice de autocrítica hasta másters y postgrados diversos de más que dudosa dificultad y dedicación.
Pero ya que a mucha gente le ciega la

#7 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 06/10/2022 - 20:52

¿Qué es eso de que el espacio independentista necesita una gran sacudida? Nunca hay que sacudirla más de dos veces para que la ultima gota no vaya al calzoncillo. Tres ya es una paja.

#6 el cantautor, Manresa, 06/10/2022 - 13:32

Sort que de nom del partit es van posar Junts

#6.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 06/10/2022 - 19:50

Junts X Cash, si peligra el cash, desaparece el junts.