Publicitat
Política · 2 d'Abril de 2021. 18:48h.

Cuevillas s'escaqueja

Al·lega que no va participar en la votació sobre Lluís Puig perquè la inhabilitació "sense pena ni glòria és una bestiesa"

Cuevillas s'escaqueja

El secretari de la mesa del Parlament, advocat de Puigdemont i membre de JxCat, Jaume Alonso-Cuevillas ha justificat que no participés en la votació sobre el vot delegat de l'exconseller Lluís Puig argumentant que és partidari d'una "confrontació intel·ligent". En una entrevista publicada a Vilaweb aquest dissabte, el dirigent de JxCat assegura que és "més intel·ligent posar en evidència els tics demofòbics de l'Estat espanyol" que no pas admetre a tràmit una proposta de resolució perquè "acabarem inhabilitats". "Hem de deixar que ens inhabilitin sense pena ni glòria per una bestiesa?" s'ha preguntat.

"Hem de veure si paga la pena. Sabem que si admetem a tràmit una proposta de resolució que tingui per objecte reprovar el Rei o reafirmar el dret d'autodeterminació, immediatament la fiscalia es querellarà i acabarem inhabilitats. La meva opinió és que això no és una confrontació intel·ligent. Això és intentar resistir d'una manera testosterònica, com un legionari que veus que disparen, però que va amb el pit descobert" ha apuntat Cuevillas.

"Jo crec que en aquests casos és més intel·ligent denunciar que això és una aberració jurídica i democràtica però no insistir amb el tema. Crec que és més intel·ligent posar en evidència els tics demofòbics de l'Estat espanyol" ha assenyalat el membre de la mesa.

"És que no podrem mantenir res, perquè durarem una bufada i l'endemà el Constitucional ho anul·larà, i no tindrà cap recorregut. Les propostes de resolució són merament declaratives, no tenen cap eficàcia jurídica, i la meva opinió és que segur que és molt més eficaç fer un acte allà al pati i denunciar la situació" ha indicat en l'entrevista.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#12 Sergi, Bcn , 03/04/2021 - 09:43

Bajada de pantalones y calzoncillos!! A este le gusta el sueldo de político eh? Cuevillas?

#10 Grijandito, Ratafialand, 02/04/2021 - 23:26

Vamos, en resumiendo "si hay que ir se va, pero ir pa na es tonteria" y "vale, pero hoy no, mañaaana".

#8 Ricardo, Isnaar, 02/04/2021 - 20:49

Demofobia es miedo o fobia a a gente. Ignorantes y cobardes, no falla.

#7 Venanci, Vilassar, 02/04/2021 - 20:04

Aquest se la sap llarga... i veurem lo que dura dins la banda del fugitiu Vivales que exigeix que li rendeixin pleitesia. Segurament més d'un li ha dit al tal Cuevillas "que hace un chico como tu en un lugar como éste"... possiblement tot sigui per fer ús de la menjadora i mantenir-la com sigui...

#5 Neferu, Barcelona, 02/04/2021 - 19:44

Esta estrategia de desacreditar internacionalmente al Estado español, desgastarlo, es lo que llevan años haciendo y a la vista está que no les ha dado resultado, todo lo contrario, porque si alguien ha perdido credibilidad y respeto internacional es precisamente Catalunya por el tremendo ridículo que han hecho sus gobernantes .