Publicitat
Política · 21 d'Abril de 2018. 13:58h.

Cuixart demana unitat “contra l'abús de poder de l'Estat”

El president d'Òmnium assegura que “l’estratègia unitària és l’únic camí possible per fer-hi front”

Cuixart demana unitat “contra l'abús de poder de l'Estat”

Jordi Cuixart

El president d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, ha assegurat que “l'estratègia unitària” de l'independentisme és “l'únic camí possible” per fer front a “l'abús de poder de l'Estat espanyol”. Així ho ha manifestat en una carta escrita des de la presó de Soto del Real, on ha denunciat que l'Estat “violenta el Conveni Europeu dels Drets Humans i el Pacte Internacional de Drets Civils i Polítics”.

Cuixart també ha afirmat que “els presos no som la representació de cap derrota sinó un altaveu per denunciar l’autoritarisme i recuperar un futur sense renúncies”. “Davant la criminalització permanent ens hem convertit en militants de la veritat”, ha manifestat el president de l'entitat, qui ha reblat que “mai acceptarem la banalització del terrorisme”.

Respecte la manifestació del passat cap de setmana, ha dit que “ens permeten afrontar els moments més durs del nostre presidi” i ha afegit que “em sento un home afortunat de poder lluitar pels drets i llibertats del nostre país junt amb tots vosaltres”.

Finalment, Cuixart ha manifestat que “no poder viure aquest Sant Jordi amb vosaltres serà un càstig afegit”. “El millor antídot contra el totalitarisme sempre serà la cultura, una eina de transformació social i defensa de les conquestes col·lectives”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Vlac, Barcelona, 22/04/2018 - 20:10

Jordi: Tu eres mu güeno y la Justicia malisma !!!
A casc. al ribazo !!!!

#9 TabarnianCitizen, Barcelona, 22/04/2018 - 13:25

Abús és el que heu fet vosaltres, Cuixart.
Vosaltres, colpistes ploraners. Tú que t'autodenomines «mil.litant de la tendresa», a més d'una cursilada insuperable és una burda mentida. No estaves gaire tendre pujat al sostre del cotxe de la GC, agitador de masses aborregades. Però tindràs un judici just, perquè España és una democràcia, f

#8 Albert Escarré Puig, Barcelona, 21/04/2018 - 21:41

#7

J. Cuisart, nene, pero qué fiera dentro de la jaula. Tranquilo hombre, tranquilo. Ves soñando, que el tiempo pasa más rápido. Jorgito, que mientras no se cambie la Constitución, CUALQUIER presidente , de cualquier partido que sea , jura o promete cumplir y HACER CUMPLIR LA CONSTITUCIÓN. Vamos, que no tienes NADA QUE HACER.

#7 Neus V., Barcelona, 21/04/2018 - 17:29

Aquest te el que es mereix...quan ballava impunement sobre les destrosses d'un cotxe de la GCivil es pensava que era inmune a qualsevol norma, pero en un estat de dret qui la fa la paga, i ara està feliçment sense el megafon a la mà i al seu lloc, mut i a la gàbia! Un pervers que va profanar l'obra cultura d'una institució que era respectable!

#6 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 21/04/2018 - 16:12

https://cronicaglobal.elespanol.com/politica/amenazados-proces_135848_102.html