Publicitat
Política · 20 de Setembre de 2019. 11:35h.

Cuixart, disposat a sacrificar-se

Accepta complir tota la pena

Cuixart, disposat a sacrificar-se

Jordi Cuixart, president d'Òmnium, complirà íntegrament la pena de presó que li imposi el Tribunal Suprem, segons ha revelat en una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio". Serà la seva resposta a la sentència, que preveu que serà dura. "La resposta a la sentència ha de ser un fax al rei amb els noms dels propers empresonats perquè ho tornarem a fer", ha dit.

El president d'Òmnium, per a qui demanen 17 anys de presó, assegura que des de Lledoners "continuarem reivindicant la nostra condició de presos polítics" i assegura que no s'acollirà a beneficis penitenciaris i que tampoc demanarà cap indult. "No he signat el programa individual de tractament, per tant, no em podré acollir a permisos. Em sotmeto al compliment íntegre de la condemna", ha remarcat.

"Pot ser que em condemnin a 14 anys de presó, i què? Els viurem... també els viurem... i sí, ens hem adonat que no estem tan lluny de temps passats... però hem perdut la por. O perdíem la por, o ens ensorràvem", ha dit.

També insta els partits independentistes a refer l'unitat, malgrat matisar que "això no es resol amb una foto, eh? Que quedi clar. Seria una falta de respecte si no fóssim capaços de donar una resposta política. Si tot el què surt és parlar d'unitat per no fer-la, parlar de govern de concentració i d'eleccions, no hauran estat a l'alçada i la societat els passarà per sobre".

També ha considerat que "entrem en un escenari de lluita antifranquista. No es pot subestimar la maduresa de la nostra societat". "L'Estat ha decidit crear un enemic, i aviat començarem a sentir a partir d'il·legalització de partits, i el 155 serà el centre de la campanya electoral del 10N", ha augurat.

Publicitat
Publicitat

81 Comentaris

Publicitat
#56 Menys llops, Tiana, 21/09/2019 - 21:29

Cal esser o molt mal nascut o molt egolatra per tenir la dona embarassada i dir aquesta barbaritat. No crec que el seu futur fill estigu orgullos de l elemento que te com a pare. En fi, per molts anys doncs.

#55 el bengador gusticiero, Toledo, 21/09/2019 - 15:41

¿ Qué le darán en la trena a este delincuente que le pone tan chulito? ¿Será el bromuro?

#54 ana, Cunit, 21/09/2019 - 10:16

Te tomamos la palabra. Así te pudras en la cárcel.

#53 Talegon & Rufian "Fakes", WATERloo, 21/09/2019 - 08:42

Fantasma !!!.
Vaya elemento vaya delincuente. Habla como los capos de los carteles. No le va a servir de nada. .... bueno si para la propaganda de la mafia de tv3%.

#52 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 21/09/2019 - 01:11

"Jean-Luc Mélenchon, el debilitado líder de la izquierda populista y soberanista francesa, se enfrenta a penas máximas de diez años de prisión, a una multa de 150.000 euros y a una inhabilitación de hasta cinco años por actos de intimidación, rebelión y provocación ante la autoridad judicial"

elpais.com 19-9-2019