Publicitat
Política · 8 de Setembre de 2019. 17:47h.

Cuixart diu que la solució passa pel PSC

El líder d'Òmnium crida els socialistes a sumar-se a "la construcció nacional"

Cuixart diu que la solució passa pel PSC

El líder d’Òmnium, Jordi Cuixart, en una entrevista a l’Ara, adverteix que “qui es pensi que hi haurà solució sense el PSC, que governa a l’Hospitalet, Santa Coloma i bona part del Baix Llobregat, s’equivoca. Nosaltres considerem el PSC entre els actors per a la construcció nacional”.

Cuixart fa aquesta crida extensiva a “entitats del tercer sector, sindicats, patronals, col·legis professionals i també els comuns”. “Hem d’entendre que tot això va més enllà de partits i entitats sobiranistes”, indica.

D’altra banda, reivindica que “tenim tot el dret del món a manifestar la nostra disconformitat davant de les decisions dels poders de l’Estat, també del judicial. ‘Ho tornarem a fer’ vol dir que mai renunciarem a les conquestes assolides com a societat i que tornarem a exercir cada dret que sigui condemnat. Inclòs el dret a defensar l’exercici del dret a l’autodeterminació”.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#16 Sergi, Bcn, 09/09/2019 - 10:20

Eso de "construcción nacional" da un poco de mal royo....

#15 Toni, Tabània, 09/09/2019 - 09:32

Construcción nacional? Estos independentistas tiene un lengua más propio del S-XIX que del S-XX. El PSC ya os ha dicho que no quiere independencia. Sois vosotros lo que habéis roto todos los puentes que había entre catalanes.

#14 Fernando, SAnt feliu, 09/09/2019 - 09:03

No creo que sea difícil, el PSC son los mayores traidores a España y a la ciudadanía, todo es posible con ellos

#13 Argonauta, Argos, 09/09/2019 - 08:12

Antes la estrategia era llevar a su campo a los podemitas, ahora necesitan al PSC, ya solo falta que quieran convencer tambien a Ciudadanos... Por soñar...

#12 Cris, Barcelona , 09/09/2019 - 07:56

Menuda tomadura de pelo. Como no les salen los números para una independencia, dicen estupideces por si cuela. Es ridículo.