Publicitat
Política · 28 de Maig de 2021. 10:36h.

Cuixart es justifica

“Abraço Iceta per construir un sol poble”

Cuixart es justifica

Abraçada de Cuixart i Iceta, durant la pressa de possessió de Pere Aragonès

El president d’Òmnium, Jordi Cuixart, en una entrevista a RAC1, ha argumentat que “quan veig Iceta l’abraço per construir un sol poble i evitar la confrontació amb els demòcrates de Catalunya”. Cuixart ha justificat aquesta abraçada perquè no vol que "la llavor de l'odi i el rancor germini”.

"Vull que entre tots construïm un sol poble. Com li vam dir al Suprem, mai ens confrontaran entre nosaltres. Em confrontaran amb el feixisme i l’extrema dreta, però hem de construir un país amb tots els partits de tradició democràtica. I disto molt de l'actual PSC”, ha afegit.

També ha deixat clar que “jo no renuncio a res del que vaig fer, que és exercir drets fonamentals. Sóc a la presó per desconvocar una manifestació. Això és paradigmàtic. Nosaltres vam fer ben fet davant de la provocació descomunal que feia l'Estat espanyol el 20-S”. “És impossible que jo renunciï a exercir drets i a l'exercici del dret a l'autodeterminació”, ha remarcat.

"No demanem cap mesura de gràcia. No hem demanat l'indult i no el demanarem perquè nosaltres no ens penedim ni considerem que sigui la solució de res”, ha explicat. “L’Estat no s’atura amb la repressió. I hem de ser conscients que només som al començament de tot això”, ha afegit.

"L'indult és xutar la pilota endavant perquè serà efímer i no fa res més que generar frustració al poble de Catalunya. El dolor que hi ha en el si de la societat catalana per la nostra presó i la repressió va molt més enllà”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#26 Uncholpoplee, el nostre Gandhi de fireta, 30/05/2021 - 08:00

Que alguien le explique a este sujeto que el concepto del unsolpople es un concepto nacionalsocialista.

#25 Menudos pájaros, Galaxia amunt, 29/05/2021 - 10:48

Cal tenir ganes per abraçar el llefiscós!

#24 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 28/05/2021 - 21:15

Si quieres ver cómo está la sociedad,asume lo opuesto a todo lo que hacen públicamente todos los catalanistas
Tanto los vendedores ambulantes del PSC,como los representantes nacionalcatalanistas

Son todos lo opuesto a lo que pretenden mostrar,que no engañen a nadie que no sea todavía una marioneta(esto va para los "podemos-filos").

#22 Alejandro , Santa Coloma de Gramanet, 28/05/2021 - 15:29

Que manía tiene este tipo en un solo pueblo, cuando lo que quiere es un pensamiento único el suyo

#21 Adrián, Barcelona, 28/05/2021 - 13:55

Será mentiroso el sujeto este...