Publicitat
Política · 7 de Març de 2019. 15:08h.

Cuixart: "marxaran d'aquí quan nosaltres ho diguem"

Un vídeo del líder d'Òmnium provoca una batussa entre Enric Millo i Gerard Piqué

Cuixart: "marxaran d'aquí quan nosaltres ho diguem"

Un vídeo dels fets del 20 de setembre del 2017, davant la conselleria d'Economia, ha provocat una nova bateria d'insults i retrets cap a l'exdelegat del Govern espanyol, Enric Millo, a la qual s'ha sumat fins i tot el defensa del FC Barcelona, Gerard Piqué.

Millo va comentar un vídeo penjat a twitter per dCide, que es defineixen com el "partit de centre-esquerra d'Espanya". En aquest vídeo apareix Jordi Cuixart, l'esmentat 20 de setembre, dient a les masses que "marxaran d'aquí quan nosaltres ho diguem", en referència a la comitiva judicial. "Pel vostre coneixement, jo no dic mentides... @omnium", ha escrit Millo al respecte.Aquesta ha estat la seva resposta a un tuit inicial d'Òmnium on afirmaven que "@EnricMillo ha acusat el president d'Òmnium, @jcuixart, d'amenaçar durant el 20S de no deixar sortir la comitiva judicial. Volem creure que ho afirma per desconeixement i no perquè menteix deliberadament durant el judici, així que el convidem a veure les imatges originals".Després de la piulada de Millo, Òmnium ha contraatacat penjant el vídeo sencer de Cuixart. En aquest es pot veure com el líder de l'organització sobiranista, en efecte, afirma que "marxaran d'aquí quan nosaltres ho diguem", però matisa tot seguit que "però els hi hem garantit que podrien marxar", a més d'instar la gent a deixar pas a la comitiva judicial. Aquest fragment del vídeo no apareixia al vídeo comentat per Millo.

"Senyor @EnricMillo, el vídeo complet demostra que @jcuixart va treballar per facilitar la sortida de la comitiva judicial. De ben segur farà retuit tenint en compte que afirma que vol explicar la veritat", ha piulat al respecte Òmnium."La irresponsabilitat de convocar una multitudinària concentració contra l'acció d'una comitiva judicial comporta enorme risc. El video complert demostra que el fragment és cert, 'sortiràn quan nosaltres ho diguem', i que al 'decidir' que ja podien sortir el control estava perdut", ha replicat l'exdelegat del Govern a l'organització sobiranista.Més tard, ha estat Gerard Piqué qui s'ha volgut sumar a la 'festa' i ha fet una piulada on recollia el vídeo d'Òmnium. "Pel nostre coneixement @EnricMillo, tu sí que menteixes i manipules els vídeos", ha escrit el futbolista a twitter, on compta amb més de 19 milions de seguidors.Millo, però, no s'ha callat i ha replicat al defensa del Barça: "No difamis el meu nom home...! @3gerardpique jo No t'he insultat mai, respecto la teva manera de pensar. Tu demostres ara intransigència amb qui pensa diferent que tu, i voluntat de generar odi en contra meu. Dir la veritat és el millor camí per defensar la llibertat!".

Publicitat
Publicitat

55 Comentaris

Publicitat
#35 Albert, BCN, 09/03/2019 - 00:51

Ivan de mesias y se han quedado en na de na...

#34 Uno no puede insultar por ser rico y guapetón (y tontico), Oca, 08/03/2019 - 11:55

Piquetón, háztelo mirar majo ...

#33 Flanagan, Tabarnia City, 07/03/2019 - 20:51

Ea,pues tu saldrás de la cárcel cuando al juez le salga de los webos.

#32 Valenti, Taragona, 07/03/2019 - 20:42

La cosa va ser tant espontanea, tant del poble, que les mesures de seguretat (?) can ser a carrec dels voluntaris de la ANC, Ominium i altres sectes. Els mossos, inclos el nostre bravehart Trapiello, muts.

#31 H22, barcelona, 07/03/2019 - 20:34

Pobretes mientras se pensaban que de allí no se iría nadie hasta que ellos quisieran, por la puerta de atrás escapaba la secretaría judicial con toda la documentación requisada bajo el brazo.