Publicitat
Política · 25 de Maig de 2021. 11:59h.

Cuixart s’abraça amb el ‘repressor’ Iceta

Durant la pressa de possessió de Pere Aragonès

El líder d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, va assistir a la pressa de possessió de Pere Aragonès com a nou president de la Generalitat. Cuixart va coincidir amb el ministre de Política Territorial, Miquel Iceta. Ambdós es van saludar amb una abraçada, que ha estat molt criticada a les xarxes socials per nombrosos independentistes.

Miquel Iceta ha estat acusat per part de l’independentisme de ser “col·laborador” de la “repressió” de l’Estat. Fins i tot la dirigent de JxCat, Elsa Artadi, va utilitzar aquestes paraules per a referir-se al dirigent del PSC.

També l’expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, va assegurar durant la darrera campanya electoral que “la repressió porta el segell del PSC”. “Sense Iceta ni Sánchez no hi hauria hagut 155”, va afegir.

Per la seva banda, Oriol Junqueras, va afirmar el maig del 2019 que “els socialistes, en lloc de dialogar, aplaudeixen la repressió”. També el va convidar a visitar-lo a la presó “si té la consciència tranquil·la”.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#15 Agustin, Barcelona, 26/05/2021 - 10:34

Una cosa esta clara. Estos miserables viven a cuerpo de rey gracias a provocar el enfrentamiento de la propia sociedad y luego ellos se abrazan, se votan y se van a cenar juntos. ¿Cuándo abriremos los ojos y además de no hacerles caso, haremos que no tengan un lugar donde esconderse ?

#14 Pregunto yo , Tarragona, 26/05/2021 - 08:43

¿No era el tal Cuixart que dijo que no aceptaría los indultos ? Veremos lo que hace al final este hipócrita.

#13 Albert, Blanes, 26/05/2021 - 06:18

Cuanta falsetat. I despres hi ha gent que es llença al carrer a jugar-se el fisic per indicacions d aquest hipocrita i falç d en cuixart.

#12 Flanagan , Tabarnia City, 25/05/2021 - 22:02

El último cuarto de vuelta al indulto lo mueve Ijeta desde Madrid y lo sabes,mira como se quieren,le dice al fumeta disimula y hazte el duro.

#11 El Sifoner, Castelló, 25/05/2021 - 19:38

¿Alguien podría confirmar la presencia del corresponsal del "The New York Times"?, en la toma de posesión del ciudadano Aragones, es por saber si debo mandarle fotos del acto y así confirmarle la represión que sufren, en especial el ciudadano-MARTIR Cuixart