Publicitat

Puig al·lega que l'alcalde de Lloret li va demanar "temps" per fer el relleu a l'Ajuntament

Culebrot Crespo

Xavier Crespo al Parlament

El fet que l'alcalde de Lloret, Xavier Crespo, no hagi estat nomenat encara Secretari de Seguretat ha donat peu a les crítiques de l'oposició en la primera compareixença del conseller d'Interior, Felip Puig, al Parlament. Crespo, que és membre de la comissió d'Interior en la que ha comparegut el conseller, va renunciar a més al seu escó i uns dies després se'n va desdir.

Joaquim Llena, del PSC, ha afirmat que "després de quaranta dies encara alcalde, diputat i aquí present a la Mesa d’aquesta comissió". "Quan tindrem –si el tindrem– nou director de Seguretat, conseller, i si es pot saber per què encara no el tenim, perquè la veritat és que no ho sabem", s'ha preguntat.

Pere Calbó, del PPC, ha afirmat que "mantenir aquesta situació a dia d’avui per nosaltres és una actitud frívola, impròpia del rigor exigible del Departament d’Interior, perquè estem parlant d’un nomenament clau en l’estructura del Departament. I la pregunta és evident, se l’ha formulat, però cal reiterar-la. Quan nomenarà vostè el senyor Crespo, si es que el pensa nomenar?".

Mentre que Jaume Bosch, d'Iniciativa, ha recordat que "el dia 3 de gener anuncia el nomenament del senyor Crespo, que presenta la dimissió com a diputat. El nomenament no es produeix i el senyor Crespo retira la dimissió dos dies desprès, però ja ha anunciat la dimissió com a alcalde de Lloret, i demana temps per designar el nou candidat de Convergència i Unió a l’alcaldia amb una barreja lamentable d’interessos de partit i de l’institució".

"De forma sorprenent, el 19 de gener el Grup de Convergència i Unió el nomena vicepresident d’aquesta comissió parlamentària. El 9 de febrer, el president de la Generalitat qualifica el nomenament de frustrat. El 12 de febrer el senyor Crespo afirma que vostè li ha assegurat mil vegades que serà nomenat", ha insistit.

Puig ha al·legat que "va ser el mateix senyor Crespo que em va demanar ell uns dies més per poder fer bé els relleus a l’Ajuntament de Lloret. I jo els haig de dir que a mi ja em va anar bé, perquè poden veure que no tinc un secretari de seguretat provisional, tinc un secretari de seguretat, no hi ha hagut en cap moment cap buit de poder, ni cap vacant, i, a més, un bon secretari de seguretat".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Joan, Girona, 18/02/2011 - 11:01

Quins "poders" han de tenir el Delort i l'Olmos (alts càrrecs dels dos tripartits) que continuen enganxats a la poltrona a Interior com a Secretari i com Assessor... Per què serà que continuen amb el Felip Puig?

#1 Maria, Lloret, 18/02/2011 - 10:00

No és veritat! però si per Nadal l?alcalde es va acomiadar dels treballadors, ho dic jo que hi treballo!