Publicitat

Enèsima topada entre Junts i ERC

Culebrot indepe

L'expresidenta del Parlament, Laura Borràs, ha tornat aquest dilluns a la cambra catalana per signar les reconsideracions en relació amb el vot del diputat Lluís Puig i ha acusat el secretari quart, Ruben Wagensberg (ERC), de "bloquejar" actes pel vot del diputat de Junts, que es troba a Brussel·les.

Borràs ha explicat a Twitter que "avui he estat al Parlament signant les reconsideracions en relació al vot i la participació de Lluís Puig" i ha afegit que "quan el secretari que bloqueja aquestes actes les signi, jo també ho faré".

Wagensberg ha replicat que "l'acta se signarà, com totes" i ha puntualitzat que "reflecteix el que passa al ple: els vots emesos electrònicament i una menció al que verbalment s'afegeix". També ha remarcat que "perquè el vot torni a comptabilitzar i es puguin garantir els drets de diputat, cal la reforma del reglament, que és el que proposem".

Després del tuit del diputat d'ERC, Borràs li ha contestat que "l'acta, tal com ens vam comprometre a la mesa, reflectirà TOTS els vots dels diputats, Lluís Puig inclòs" i li ha recordat que "els treballadors van demanar no reflectir-lo al panell, però jo el compto verbalment i per escrit. I així s'ha de signar". "El reglament...", ha sentenciat en al·lusió a la seva suspensió.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#14 pepe, Andorra, 02/08/2022 - 11:47

Es decir, q habra elecciones en seis meses para ver quien se pone al frente de la taifa del condado de Barcelona....De todas formas, lo q hagan estos, en terminos generales, me importa un hue.vo......Bastante tengo con la inflacion, la subida de precios de alimentos y energia, la brutal subida de impuestos, la brutal corrupcion del señor feudal....

#11 David, Mataro, 02/08/2022 - 08:54

Para mi tiene mas importancia lo que le pueda pasar a un insecto que lo que les pase a esta banda de mangantes.

#10 Martín, Villadecaballos, 02/08/2022 - 08:27

Yo creo que lo que les pasa es una tensión sexual no resuelta. Tendrían que follar más.

#7 Vicente, Barcelona, 02/08/2022 - 06:19

No sere yo quien los separe. Que se maten...

#6 Miquel, Cubelles, 01/08/2022 - 21:32

Laura Borras y los suyos si quieren ser coherentes deben romper con Erc. Eso no lo harán, la pela es la pela.