Publicitat

Comissió d'investigació sobre els seus "efectes" a Catalunya

Culpar els del 155

El Parlament investigarà els "efectes" de l'aplicació de l'article 155 a Catalunya en una comissió que s'ha constituït aquest matí. JxCat, ERC i Comuns han defensat la creació de la comissió, mentre que C's ja ha anunciat que no hi participarà i el PPC ha demanat que els partits sobiranistes presentin les conclusions directament i es prescindeixi del debat. Per la seva part, el PSC no s'oposa a la comissió però demana tenir "la mirada oberta per si el 155 també va tenir alguna conseqüència positiva".

El diputat de JxCat Antoni Morral presidirà la comissió, mentre que la vicepresidència de la comissió ha recaigut en el diputat de la CUP Carles Riera i la diputada d'ERC Gemma Espigares serà la secretària.

El portaveu de Ciutadans, Carlos Carrizosa, ha anunciat que la seva formació no participarà en la comissió d'investigació sobre els efectes del 155 a Catalunya perquè ho considera "un espectacle i que només serveix per allargar el 'procés', fer victimisme i buscar confrontació". "No participarem en aquest espectacle que només serveix per allargar el 'procés', fer victimisme i buscar confrontació" ha afirmat el portaveu del partit taronja.

Carrizosa ha retret en roda de premsa als partits independentistes que "només obrin el Parlament per seguir parlant del "procés" i ha dit que és una “farsa ideada pels partits separatistes”.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Tom, Barcelona, 06/11/2018 - 20:48

Esto es el colmo de los colmos. Se marcha 5000 empresas, se rompe todo, no hay inversión...por culpa del pruses de las narices e investigan...los efectos del 155. Ahora toca 155555 de 4 años bien merecido!!

#4 M. Pilar, Barcelona, 06/11/2018 - 20:30

Novament, no es publica el comentari que jo he enviat. No acabo d'entendre per què

#3 Veciana, Barcelona, 06/11/2018 - 18:25

¿Y a Vox la invitan o no? Bueno,Vox tiene bastante con seguir como acusación particular jajajajajajaaaa.

#2 Purria de Tabarnia, Bcn, 06/11/2018 - 17:31

Canizosa saluda a vuestro amigo el peruano jajajajajajaja para cuando una colecta?

#1 pepe, andorra, 06/11/2018 - 17:06

los de CiUdad ano's s no participan en nada y luego se quejan de q no les hacen caso...
no te jode, pues aver convocado vosotros el referendum.