Política · 17 de Desembre de 2008. 11:24h.

"Cumpliremos razonablemente con Catalunya y con España"

Zapatero creu "haber cumplido razonablemente" i Ridao diu que "la nostra paciència no és infinita"

El president del Govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, ha assegurat durant la sessió de control en el Congrés, i en resposta a Joan Ridao, que aviat s'arribarà a un acord en finançament. Zapatero ha manifestat que "hem complert raonablement amb Catalunya i complirem raonablement amb Catalunya i amb Espanya, per a fer un bon sistema de finançament autonòmic per a totes les comunitats. Ho volem fer bé, no precipitadamente. Bé i per a tots".

Anteriorment, el portaveu d'ERC en el Congrés, Joan Ridao, havia intervingut per a recordar que "el que de debò ens treu la son i ens sembla intolerable és la seva actitud amb el finançament. La seva fulla de serveis amb Catalunya està plena d'incompliments. Tots els partits catalans, inclòs el PSC, han mossegat en alguna ocasió la poma de l'engany". "No tibi més la corda i no abusi més de la nostra paciència perquè no és infinita", ha sentenciat.

Zapatero, durant la sessió
Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 MARC-SABATES.COM, BARCELONA NACIO CATALANA //*//, 17/12/2008 - 20:11

Soc Català , no espanyol .

#8 joan, manresa, 17/12/2008 - 17:19

---¿Cumpliremos...?---Mister Bean,Vosté no ha compler mai cap promesa,be si una la retirada de tropas,i bon preu na pagat.Sr.Zapatero,no volem --razonablemente--,no volem café per tots i aigualit.Volem el cumpliment del Estatut,amb lo bo i lo dolent.

#7 Pol, Barcelona, 17/12/2008 - 16:00

"Cumplir" Mantider! Mantides i més Mentides. No tens vergonya!

#6 carles, Cornellà, 17/12/2008 - 15:46

Si incumplir 4 vegades una data es cumplir... eh zapanocho!

#5 LIDIA OBIOLS SERRA, martorell, 17/12/2008 - 15:34

En ZP té l'obligació de complir amb Espanya i el PSC, ER i IC amb Catalunya, per tant que fagin el favor de fer la seva feina, que per això cobren i si no la volen fer o no en saben, que marxin a casa, que segur que el país i els catalans ho agraïrem