Publicitat
Política · 16 de Juny de 2009. 15:01h.

Cuní passa comptes

Després de les crítiques dels partits a TV3 per afavorir presumptament l'abstenció

Josep Cuní, el conductor del programa Els matins de TV3, ha passat comptes amb els partits polítics, com a conseqüència de la inauguració de la T1 de l'aeroport del Prat. Sense citar-lo, Cuní ha recordat la topada que va tenir amb el candidat de CiU a les eleccions europees, Ramon Tremosa, qui va responsabilitzar als mitjans de comunicació d'una part de l'abstenció en aquests comicis. El periodista ha dit que "aquests (partits polítics) que diuen que els mitjans de comunicació no els ajuden a guanyar les eleccions o perder-les, ves a saber, i que no potenciem la participació, sino més aviat tot el contrari, ahir ens van ilustrar tots plegats amb la part de la medalla que els toca d'aquest aeroport. Les medalles tenen cara i creu. Si la cara és que tenim aeroport, benvinguda aquesta cara, la creu és que el transport públic no hi arribarà com tal com a mínim fins dintre de 3 anys. Els mateixos que volen la medalla de l'elogi també haurien d'assumir part de la medalla de la deficiència que això encara té després de cinc anys d'obres".

El tertulià Joan Josep Queralt, preguntat per aquest fet pel mateix Cuní, ha sentenciat que tot plegat "està en l'onda del país: improvisació, egolatria de petits emperadors i ineficàcia. A part d'això, la família bé".

Josep Cuní, en un moment del programa
Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Recrod Mondial, Trujillo, 17/06/2009 - 10:28

Las medallas tienen cara y cruz y Cuní tiene una caradrua de cemento armao. ¿qué ha hecho él por Catlunya y los catalanes? Nada excepto aburrirles. A ver cuándo le jubilan y pasa a cobrar sólo 1.200 euros pelaos como todo el mundo

#9 anònim, girona, 17/06/2009 - 09:57

Cuní ha dit una veritat com un temple. I no el considero proper al psc més aviat el faig molt amic d'en Mas. Jo vaig veure el programa i va ser Tremosa qui no va saber fer autocrítica i va carregar contra els mitjans.

#8 rafel, san fructuos, 16/06/2009 - 21:16

Quan cobra Cuni dels ciutadans de Catalunya??? A qui ha de passar contes Cuní?? Als polítics els passen factura a les urnes i als periodistes qui??? Prou de manipuladors, estimat Cuní, reietó de la tele. Prou prepotència!!

#7 pep, mataro, 16/06/2009 - 21:12

Home, que un periodista que escombra cap a la casa socialista, que l'ha col·locat sovint a llocs clau per la causa politica dels seus interessos, vulgui passar contes als adversaris politics no deixa de ser comic o insultant.

#6 kim, hospi, 16/06/2009 - 19:31

Cuniiii, que el PSOE no hi serà eternament i despres que faràs?, com sou els sociates...