Publicitat
Política · 17 de Gener de 2009. 11:38h.

Cuní retreu a Saura que no condemni els insults a Israel

El periodista assegura que "la crítica més contundent a ICV l'hi fan des de dins"

Cuní retreu a Saura que no condemni els insults a Israel

Josep Cuní

El periodista Josep Cuní s'ha referit en un article d'opinió a El Periódico a les crítiques rebudes pel conseller Saura per la seva presència a la manifestació per Gaza. A criteri de Cuní , "la discussió no és si el polític podia ser o no a la marxa. Té tot el dret a sentir-s'hi obligat "per imperatiu ètic", tal com va dir. El problema es multiplica quan en roda de premsa oficial al Palau de la Generalitat es justifica utilitzant paraules inadequades i evitant condemnar les pancartes insultants i els emmascarats intolerables que feien performances".

"A partir d'aquí, una gran bola de neu que ho va arrasant tot al seu pas fins a arribar a la culminació dels despropòsits. Qualsevol argumentari que es reparteix als seminaris que ensenyen a relacionar-se amb els mitjans aconsella no amagar res i no carregar-se el missatger. En cas contrari, adverteixen, un s'ha d'atendre a les conseqüències. Si això ho sap des d'un directiu fins a un candidat, ¿com ho pot ignorar una formació política avalada per un discurs a favor de la veritat, la claredat i la transparència? I, per si això fos poc, conspiració i acarnissament personal contra el líder", afegeix.

"Analitzem un despropòsit d'aquesta envergadura. Ningú agrada a tothom. ICV tampoc. Així és la vida, i així els comptes. Fa dos anys, els van votar 282.693 ciutadans, el 9,52%. I, encara que va suposar un augment destacable, van ser molts més els que van optar per altres formacions polítiques. Després, sembla raonable que la crítica a la seva gestió sigui proporcional a aquestes mateixes dades, si no fos perquè la més contundent l'hi fan des de dins. Repassin les intervencions de la seva última assemblea", conclou.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Ricard, Sabadell, 17/01/2009 - 18:50

Cuní parla clar. Ho entèn qui el vol entendre. A qui li dona fastic qui argumenta de forma democràtica altres punts de vista evidencia un tic feixista que molts estem denunciant des de fa temps. ICV actua de forma totalitaria i és legítim la crítica.

#7 torribera, bcn, 17/01/2009 - 18:05

Això de l'imperati ètic ens ho podem aplicar tots (entenc). Si Saura pot i es justifica els demés mortals també. Però el que psas és que si deixem de pagar impostos o d'obeir les normes o en embargen o ens empresonen. !!Vinga ja Cuní¡¡

#6 fart de la dreta fastigosa, Cat, 17/01/2009 - 16:58

Doncs jo del que estic fart és de tots aquests estúpids catalans de dretes que dónen suport a la repugnant política criminal que practica Israel a Palestina. Senzillament, em fan fàstic.

#5 cat, cat, 17/01/2009 - 14:38

Del pijoprogresisme fins al monyo. Callats com a putes a cada atemtat islamista, a cada misil sobre Israel desde els seus veins, a cada pobre diable que es suicida carregat de bombes per matar uns quants "infidels", etc. I ara fan escarafalls...

#4 Joan Ramon, Terrassa, 17/01/2009 - 13:56

Si, no necesita (desgraciadamente) ni el apoyo de Saura ni el de las Naciones Unidas. Son entre otros muchos calificativos... ¿Gente Seria?

Qué pena.