Publicitat
Política · 15 de Juny de 2021. 11:29h.

Cunillera dóna esperances a Puigdemont

La delegada del govern espanyol diu que “la via perquè tornin està oberta”

Cunillera dóna esperances a Puigdemont

La delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, en una entrevista a Catalunya Ràdio, ha obert la porta al retorn de Carles Puigdemont i ha posat com a exemple el cas de Meritxell Serret.

“Estem parlant de gent que no es va sotmetre a l’acció de la Justícia. Miri el cas de la Meritxell Serret, va tornar i avui és diputada al Parlament. La via perquè tornin està oberta. No sé què passaria si torna Puigdemont”, ha dit.D’altra banda, ha recordat que “els indults no són a l'ordre del dia del Consell de Ministres d'avui”. “Els expedients sortiran impecables, crec que el govern espanyol s’hi ha compromès i de moment en tot allò que nosaltres en hem compromès en la recerca d’una sol·lució a un conflicte que mai s’hauria d’haver generat crec que ho hem demostrat abastament”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Sarola, Castelldefels, 15/06/2021 - 18:01

¡ Mira que n'ets de FELONA !. ¡ Esperarem que s'axequi la veda del psc !.

#10 botifler1914, Waterpus, 15/06/2021 - 16:48

Te perdonamos lo que dices por senil.

#9 Marcial Heredia, el circo de la tele, 15/06/2021 - 14:36

Estos socialistoa están inmersos en una carrera por ver quién dice la burrada más gorda. Y en eso andan alborotados, tras los indultos tocará salvar al mocho, ese belga errante al que solo le persigue la memez. Cuando ven que están acabados siempre les dan aire. Muy socialísticamente.

#8 Ciutadans de la meitat Cat!!!!, Barcelona, 15/06/2021 - 14:25

Dons amb les simpaties que s'ha guanyat que es guardi de trepitjar la resta d'Espanya i algunes comarques catalanes, Tabàrnia, ón tampoc és persona grata, el conflicte creat a Catalunya és de dimensions desconegudes

#7 David, FOLGUEROLES, 15/06/2021 - 14:24

La Cunillera ha sido nombrada para lo que ha sido nombrada. Lo malo de todo esto es que no habrá un gobierno serio en España que les haga pagar todo el daño que han hecho estos elementos.