Publicitat
Política · 19 de Febrer de 2019. 17:11h.

Currículum 'pijoprogre'

Romeva es vanta d’haver-se dedicat a la “cultura de la pau”

L’exconseller d'Afers Exteriors de la Generalitat, Raül Romeva, s'ha definit com un treballador vinculat professionalment al servei de la “cultura de la pau”. “La meva carrera professional ha estat sempre vinculada a la prevenció de conflictes, la resolució de conflictes i la cultura de pau”, ha assegurat aquest dimarts, durant la seva declaració en el judici de l'1-O al Tribunal Suprem.

Romeva ha destacat que va començar la seva activitat política en el “moviment per la pau”. “Sóc objector de consciència al servei militar obligatori”, ha afegit, alhora que ha detallat un currículum centrat en la resolució de conflictes internacionals.

L'exconseller ha explicat que va participar com a investigador “de la pau al centre de la UNESCO de Catalunya”, en els camps de refugiats als Balcans i com a “cap de l'oficina de la UNESCO a Bòsnia Hercegovina”. “He militat sempre en la convicció que la construcció de la pau és la millor de les eines per construir comunitat”, ha reblat.

Respecte la seva carrera política, Romeva ha indicat que “començo la meva activitat institucional al 2004 quan vaig ser elegit eurodiputat per ICV”. L'extitular d'Exteriors del Govern va estar 10 anys al Parlament europeu on va arribar a ser vicepresident del grup parlamentari dels Verds i va participar en diferents comissions de polítiques socials i igualtat.

Raül Romeva
Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#28 uno , mi casa, 24/02/2019 - 00:28

Mientras torra,arthur mas y los pujol hacian la mili abascal se escaqueaba de hacerla

#27 Joan, Bcn, 20/02/2019 - 08:34

Una pena això de l'objecció de consciència. A l'exèrcit espanyol podria haver conegut fa any al sergent de complet Joaquín Torra Pla. Tot un patriota amb galons.

#27.1 uno, micasa, 24/02/2019 - 00:31

torra hizo la mili en su epoca y hasta hay imagenes de el jurando la banderita

#26 Cris, Barcelona , 20/02/2019 - 07:56

Pues Si es por currículum. Rato lo tiene mucho mejor con diferencia que tú. Y mira donde está. Estaría bueno que eso fuera una causa para salir absuelto, parece que estaba en una entrevista de trabajo.

#25 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II Mai, enlloc , 19/02/2019 - 23:53

"Romeva es vanta d’haver-se dedicat a la cultura de la pau”

Como todo el mundo sabe, este pacifista estuvo en la guerra de Yugoslavia, en Siria y en Mali, siempre en las trincheras, a pecho descubierto, junto a los refugiados, pasando calamidades y sin cobrar un euro... ¡un valiente oiga...!

Tendrá poca vergüenza el burócrata éste...

#24 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 19/02/2019 - 23:05

“La meva carrera professional ha estat sempre vinculada a la prevenció de conflictes, la resolució de conflictes i la cultura de pau” Dí que sí Mortadelo. Por eso estás ante un juez. Je, je, je, je, je, je, je, je, je,je, je, je, je,je, je, je, je,je, je, je, je, je, je, je, je,je, je, je, je,je, je, je, je,je, je, je, je, je, je, je, je,je, je