Publicitat

Cap experiència laboral ni estudis universitaris en el CV oficial d’Adriana Lastra

Currículum zero

Adriana Lastra

La vicesecretària del PSOE i portaveu dels socialistes al Congrés, Adriana Lastra, no té cap experiència laboral ni formació superior recollida en el seu currículum oficial publicat a la web de la cambra baixa.

Només consta que és diputada des de l’any 2016 i que va ser “diputada a la Junta General del Principat d’Astúries” entre els anys 2007-2015 i “secretària de política municipal del PSOE” des del juliol de 2014 fins l’octubre de 2016. Tampoc consta que la dirigent del PSOE hagi finalitzat estudis universitaris.

cv.jpg

Lastra va iniciar la carrera d’Antropologia Social, però no va finalitzar-la. La seva trajectoria professional s’emmarca en el PSOE. Des que va afiliar-se a les Joventuts Socialistes de Ribadesella amb 18 anys, l’actual vicesecretària de la formació ha desenvolupat diversos càrrecs institucionals -a la Junta General del Principat d’Astúries i el Congrés- i de partit.

La líder de Ciutadans al Congrés, Inés Arrimadas, va voler destacar la manca d’experiència professional fora de la política de Lastra durant la segona sessió del primer debat d’investidura de Pedro Sánchez. Arrimadas va mostrar durant la intervenció de la portaveu socialista un cartell en el que es podia llegir “CV Adriana Lastra. PSOE”.

71148-arrimadas.jpg

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#19 Pontevedresa, Madrid, 09/01/2020 - 00:13

Esta señora da la medida de lo que es el Psoe, del nivel cultural y de preparación política que tiene, no me extraña que la sra. Arrimadas se lo haya reprochado, y encima se ha atrevido a decir que el PP había dado un golpe de Estado, cuando es el Psoe el que ha pactado con los que sí lo han dado, los separatistas catalanes condenados por el supre

#18 Jordi, Gava, 08/01/2020 - 22:59

Quina mala llet gasteu al e-notícies. Com se us veu el llautó. Sou el llop sota la pell del bè. A que ve això, a donar peu al comportament penos de C's? Com si la resta valguessin per a molt amb els seus super curricula .... Ah sí per empobrir i enfrontar aquest pais i per mentir sobre molts ciutadans (catalans bàsicament entre molts d'altres).

#17 Josep Parés, Barcelona, 08/01/2020 - 19:58

Estic d'acord que té el CV molt buit, però com a parlamentària, que es la seva feina al congrés. es EXTRAORDINÀRIA, i ja pot anar tranquil el Pedro perquè té qui li resol la papereta.
La comparació amb l'Arrimadas es imposible, es com comparar el Messi amb un servidor en futbol.
Ens falten Adrianas Lastras al Congrés,i sobren titulats mal

#16 agarraos de lo que os viene, Barcelona, 08/01/2020 - 17:00

En cualquier trabajo de m..... te exigen el oro y el moro. En cambio a estos "tuercebotas" no les exigimos nada. Que país !!

#15 Sergi Sergio, Barcelona, 08/01/2020 - 14:19

Lo habitual, el que no tiene ni oficio ni beneficio, no tiene estudios ni profesion es el candidato ideal a politico, te metes en un partido politico te dedicas a chupar pasillos y pasillos, reuniones y reuniones y a trepar, poco a poco vas trepando e incluso puedes llegar a ministro con curriculum de estudios 0,00 y curriculum profesional 0,00.