Publicitat
Política · 21 de Juliol de 2022. 18:00h.

Dalmases admet els fets

El diputat de Junts reconeix que va tenir "una discussió encesa" amb la periodista

Dalmases admet els fets

El vicepresident de Junts i diputat Francesc de Dalmases ha admès una "discussió encesa" amb una periodista del FAQS, després que es conegués que va increpar una periodista de l'equip de Preguntes Freqüents de TV3 el passat 9 de juliol, després de l'entrevista que el programa va fer a la presidenta del Parlament, Laura Borràs.

El diputat de Junts considera que "fa tres dies que visc un circ que està evolucionant cap a un linxament que em sembla difícil de justificar". Dalamases ha admès que "vaig tenir una discussió encesa amb una persona a qui estimo i a qui valoro el periodisme que fa. Des de fa més de deu anys que ens coneixem que ens tractem i col·laborem".

"Per això vaig dir que s'havia tractat d'una discussió que havia estat en termes estrictament de perspectiva periodística", ha manifestat. El diputat ha afirmat que "no tinc res de que amagar-me" i ha explicat que "vaig demanar disculpes a tothom que s'hagués sentit ofès".

"Si alguna passió he tingut a la meva vida és per la premsa, per la llibertat de premsa, pel periodisme i pel bon periodisme. És de les poques coses que he defensat en tots els espais on he treballat", ha afirmat.

Les paraules de Dalmases han tingut lloc després que el diputat de Ciutadans, Ignacio Martín Blanco, hagi afirmat que l'actitud del diputat de Junts va ser "pròpia d'organitzacions mafioses". "En democràcia és absolutament inadmissible, és intolerable", ha afegit.

12640-blanco.jpg

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#17 Tabarnés puro, Barcino , 22/07/2022 - 20:10

¡Qué raro que no esté Tontifa por aquí criticando las actitudes feixisteeees de sus amos! ¿¿Por qué será??

#16 Onofre de Dip, Vigo, 22/07/2022 - 12:19

Así como el progresismo español tuvo su Partida de la Porra tras el triunfo de la revolución de 1868, así JxCat cuenta con su peculiar grupo de mamporreros, encarnados en la figura del pijo Dalmases. Y si hacen falta refuerzos, se trae a la familia pancartera de la Borràs.

#15 no soy nadie, esplugues de llobregat, 22/07/2022 - 11:43

Sí, soc xulo (de platja), supremaciste, probablement corrupte... i???

#14 Chris, Lleida (RIP Cataluña), 22/07/2022 - 10:49

No tiene nada que esconder,pero sí ha negado préviamente que fuese un trato a la periodista muy fuera de lo común,con intimidación y amenazas
A pesar de haber admitido ir de machirulo,y dado que se trata de un caso reincidente con otros profesionales del sector periodístico,sigue en política en lugar de dimitir,igualito que su amante

#13 Oriolgután, Marbella , 22/07/2022 - 07:29

Nunca deja de sorprenderme la capacidad de esta gente para pasar de actitudes chulescas, incluso violentas al lloro si inmutarse. Ahora resulta que culo bonito matón de esquina es víctima de un linchamiento y un gran demócrata y defensor del derecho a la libertad de prensa.