Publicitat
Política · 22 de Maig de 2019. 12:52h.

Dard de Puigdemont a Torrent

L'acusa de saltar-se "l'autoritat" del Parlament

Dard de Puigdemont a Torrent

Carles Puigdemont, en una imatge d'arxiu

L'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, en declaracions a El món a RAC1, s'ha referit a la mort d’Eduard Punset i l'ha elogiat per la seva ideologia política. “Era una persona inacabable. Es va significar davant el referèndum i amb el nostre espai".

D'altra banda, ha llançat un dard al president del Parlament, Roger Torrent, i ha recordat que "jo sóc un diputat suspès per decisió de la Mesa del parlament, contrària a la decisió del Ple del Parlament, que és qui té l'autoritat per suspendre o no un diputat".

També ha anunciat que "la primera mesura que prendré com a eurodiputat tindrà a veure amb la llibertat i amb el dret a l'autodeterminació". "Només ens adscriurem amb un grup polític que defensi el dret a l'autodeterminació i amb els drets humans. Amb el grup, li proposarem una agenda de treball perquè aquesta legislatura europea el dret a l'autodeterminació, la llibertat dels presos polítics i els ciutadans de Catalunya podent decidir el seu futur sigui una realitat", ha remarcat.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#8 Pau B., Barcelona, 28/05/2019 - 09:48

Puxi, que no te enteras, Contreras. Las élites te quieres en Bruselas para que seas su marioneta y tenerte controlado. No para que actúes como lo que eres: un cobarde y un traidor al pueblo catalán. Toma ejemplo de Junqueras que, al menos, ha sido coherente con su ideología y ha pagado el precio. Tú, lo que eres, es un parásito.

#7 Flanagan, Tabarnia,el mandat del poble, 23/05/2019 - 15:22

Jajaja,como rabia el huido de la justicia.

#6 Fran BCN, Bcn, 23/05/2019 - 09:13

Puigdemont, ja ets història, t' estàs convertint en un personatge tòxic...Sisplau deixa fer als d' aquí...

#5 Onofre, La Fullaca (Osona), 22/05/2019 - 20:15

Ai..ai..ai..

#4 Neferu, Barcelona, 22/05/2019 - 19:39

Qué mal está del coco este fugado de la justicia!! Reprochar a Torrent que se salte la autoridad del parlament, cuando él, los días 6 y 7 de septiembre, el 1-O y el 27 de Octubre se saltó todas las leyes del parlament, las del Estatut y las de la Constitución. Menudo engendro de persona está hecho.