Publicitat
Política · 29 de Juliol de 2019. 10:14h.

Dard d'ERC al PDECAT

“Nosaltres no anirem a Madrid a fer el vell autonomisme de CiU”

Dard d'ERC al PDECAT

El vicepresident del Govern i dirigent d’ERC, Pere Aragonès, en una entrevista a El matí de Catalunya Ràdio, ha llançat un dard en assegurar que “nosaltres no anirem a Madrid a fer el vell autonomisme de CiU”.

Aragonès, d’altra banda, ha recordat que “on tenim la coalició és al Govern i tenim una tardor on reforçarem la feina de posar el país al dia i treballar per la república catalana”. El dirigent d’ERC ha remarcat que “el nostre candidat a la presidència del Govern és Oriol Junqueras”.

També ha considerat que “sempre serà millor un govern espanyol on l'independentisme tingui opció de condicionar”. També ha deixat clar que “no veig una negociació de model de finançament. Aquest país ja ha decidit que no vol tornar al 'cafè para todos’”.

"La sentència serà l'últim episodi d'una línia d'actuació de l'Estat. Haurem de dir que ha arribat l'hora d'una solució política, que passa perquè la gent voti”, ha afirmat, a més de sentenciar que “sigui quina sigui la resposta a la sentència, haurà de ser acordada dins l'independentisme. No hem de renunciar a cap proposta”.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 joan, manresa, 29/07/2019 - 16:52

El Casal obrint la seva tertúlia des de Moro-L'andina..--- Sr.Aragonés...,la vida ens a ensenyat a no dir mai..."d'aquesta aigua no en veuré"...,perquè hem tingut de veure cosses molt pitjors de les que vosté no vol veure....,per cert,si durant el primer govern de la Transició,hages tingut majoria CIU,potser altre gall hagues cantat .....

#9 Agustino, Barcelona , 29/07/2019 - 13:23

Empiezan las "ostias"... ¡¡¡ Me encanta !!! que nadie se interponga y que nadie los separe por favor.

#8 M, Sabadell, 29/07/2019 - 12:09

Pero aparte de lanzar bravuconadas y frases huecas, ¿hacen algo mas?

#7 lepero, Barcelona/Tabarnia, 29/07/2019 - 11:59

Mientras nos siga llegando la nómina oficial cada mes, seguiremos parloteando.

#6 botifler1914, Waterlux, 29/07/2019 - 11:49

Huyyyyy que malote!