Publicitat
Política · 24 d'Abril de 2018. 18:03h.

Dastis sí que veu malversació

El ministre d'Exteriors afirma que el Diplocat va destinar més d’un milió d’euros “per a l'establiment d'una suposada república catalana”

Dastis sí que veu malversació

Alfonso Dastis

El ministre d’Afers Exteriors, Alfonso Dastis, ha afirmat que el Diplocat “va desviar diners públics per a finalitats que no beneficien els catalans”. Així ho ha assegurant durant la sessió de control al Senat, on ha xifrat en 1,5 milions d’euros la quantitat que la conselleria de Raül Romeva va destinar “per a l’establiment d’una suposada república catalana”.

“Una mica més de 805.000 euros es van dedicar a pagar els treballadors i 1,5 milions d’euros es van invertir en activitats encaminades a la ruptura del pacte constitucional i dividir els catalans”, ha respost Dastis a una pregunta del senador d’ERC, Jordi Martí, qui ha defensat que el Diplocat “va situar Catalunya al món”.

El ministre d’Afers Exteriors, però, ha considerat que “la imatge de Catalunya al món no ha millorat amb aquests diners”. Dastis ha afegit que la dissolució del Diplocat “clarament ha valgut la pena” i ha tingut un cost “molt menor que el cost en el que va incórrer per llançar-se darrere d’una quimera irrealitzable i contrària a l’ordre intern i internacional”

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 24/04/2018 - 19:42

Lo más indignante es que los amarillos no se indignen por todo el dinero que nos han robado a todos de la sanidad o los servicios sociales. Esto también demuestra que entre los separatistas no hay izquierda, solo es fachada para captar votos. Y los peces amarillos pican.

#1 Alejandro, Barcelona, 24/04/2018 - 18:24

Pues claro que sí, a poco que se rasque sale el dispendio que han hecho con el dinero destinado a sanidad, educación y personas dependientes. ¡¡¡Sinvergüenzas!!