Publicitat
Política · 28 d'Agost de 2015. 16:07h.

David Fernández fa costat a Convergència

El diputat de la CUP veu "guerra bruta" de l'Estat en l'operació contra la Catdem

El diputat de la CUP, David Fernández, ha afirmat aquest divendres que hi ha “guerra bruta” de l’Estat espanyol en referència a l’operació judicial contra la Fundació Catdem de Convergència.

Fernández ha apuntat “que l’Estat espanyol faci guerra bruta és una cosa que nosaltres ja sabem”, afegint que “la corrupció no hauria de tapar la guerra bruta i la guerra bruta de l’Estat no hauria de tapar la corrupció”.

“La corrupció ha existit, existeix i s’ha de combatre i l’altre és l’ús electoralista i partidista dels aparells de l’Estat a un mes de les eleccions més importants de Catalunya i que això es produeixi així és obvi que neix d’un impuls polític del moll de l’os de l’Estat i d’aquest senyor que es diu Fernández Díaz”, ha sentenciat.

En aquest sentit, sobre els casos de corrupció ha assenyalat que “hi ha coses que són reals i certes i altres falses com s’ha demostrat amb el cas de Xavier Trias”.

“Tenim dos problemes de naturalesa antidemocràtica, la corrupció i la guerra bruta. Que uns no utilitzin una per tapar l’altra i els altres per fer la inversa”, ha remarcat.

David Fernández també ha dit que hi ha una voluntat “d’alterar i condicionar el cicle polític electoral”, i ha manifestat que “la corrupció ja ho alterava, abans que hi hagués aquesta operació la corrupció ja era un tema d’agenda”.

Publicitat
Publicitat

116 Comentaris

Publicitat
#84 adelaida, Castelldefels, 31/08/2015 - 13:01

Según este palanganero del nacionalismo, el problema no son los latrocinios y granujerías de sus socios sino de quienes lo denuncian y no se callan como pu.as comolos de la CUP

#83 EL SINDROME D'ESTOCOLM, Vic, 30/08/2015 - 09:54

Vigila amb qui t'abraças que encavat
no veuras, cap altra cosa
i no sesitjaras res mes que:
tornar a donarli abraçadas

#82 mediterani, barcelona, 30/08/2015 - 00:27

Fernandez, treu la xancla.

#81 Xavi E, bcn, 29/08/2015 - 18:43

Es de poco rigor periodístico este titular!!! sus declaraciones para nada respaldan a Convergencia, critica la corrupción al igual que la guerra sucia del estado igualmente condemnable. A diferencia de otros que solo ven lo que quieren ver...

#81.1 Josep Maria, SALOU, 30/08/2015 - 19:49

Em pensava que era jo nomes que trobava a faltar rigor periodistic; la CUP serà la sorpresa d'aquestes eleccions Ideologicament estric tant Lluny d'ells com dels liberals que ara talen el bacalla a CDC, és pot criticar la corrupciu i al mateix temps saber que l'Estat esta utilitzant les clavaqueres

#80 Ivan, ACE, 29/08/2015 - 16:25

El castigador de La Sandalia...