Publicitat
Política · 11 de Novembre de 2013. 17:12h.

David Fernández li ensenya la sabata a Rato

El diputat el titlla de "gàngster"

El diputat de la CUP, David Fernández, ha titllat l’expresident de Bankia, Rodrigo Rato, de “gàngster”. Fernández, a més, li ha ensenyat la seva sabata com a mostra d’humiliació i rebuig, tal com fan als països àrabs.

Rato ha comparegut aquest dilluns davant la comissió d’investigació sobre les possibles responsabilitats derivades de l’actuació i la gestió de les entitats financeres. L’expresident de Bankia ha començat la seva intervenció preguntant a la presidenta de la comissió “no sé per què sóc aquí”.

Durant el torn de la CUP, Fernández s’ha tret la sabata i l'ha ensenyada a l’exdirigent de l’entitat financera. “Sap què fan a l'Iraq amb això com a símbol d’humiliació i de menyspreu al poder del poder? Ho dic per vincular-ho perquè vostè va generar un paisatge desbastat amb un govern, que va ser a la guerra d’Iraq amb 150.000 innocents morts i després ha participat en una guerra econòmica contra els pobres”, ha etzibat el diputat.

“Vostè té por?”, li ha preguntat abans que Rato respongués: “a qui, a vostè?”. “No, a un dia perdre-ho tot com ho han perdut milions de famílies. A la gent, a que un dia la gent s’afarti”, ha afegit.

Fernández ha seguit dient que “ens veiem a l’infern, el seu infern és la nostra esperança, que és el carrer”. “Fins aviat gàngster, fora la màfia!”, ha insistit el diputat al Parlament.

Fernández, amb la sabata a la mà
Publicitat
Publicitat

105 Comentaris

Publicitat
#72 BEJOTA, bcn, 12/11/2013 - 19:52

DAVID:" TODO CERDO TIENE SU SAN MARTÍN".POR CIERTO , LOS LADRONES Y MALOS GESTORES DE CATALUNYA CAIXA (SR. SERRA) ,NO SON EL SR. RATO.OCÚPATE DE LO QUE TE TOCA PORQUE POR ESTA TIERRA ,HAY MUCHA MIERDA DEBAJO Y ENCIMA DE LAS ALFOMBRAS.

#70 Molt bé, Fernández, Catalunya lliure i socialista, 12/11/2013 - 13:22

El fet que hi hagi tanta gent del PP a qui els escandalitzi més la denúncia de la CUP que no pas un delinqüent amb corbata com Rato que s'ha dedicat a robar, estafar i deixar a la ruïna milers de families ja ens dóna una idea de la misèria moral de la dreta espanyola i els qui els voten.

#69 trescci, bcn, 12/11/2013 - 12:49

qui troba indignant l'actuació del David i defensa en Rodrigo Rato té un seriós problema mental o és un cínic, mentider, lladre, corrupte... o peperu, que ve a ser el mateix

#68 cecília, La Pobla de Segur, 12/11/2013 - 12:02

Les preguntes al Parlament de Catalunya al Rato de tots els diputrats. Qui va fer les milors preguntes va ser en David Fernández- Podem no estar d'acord amb les formes emprades però hem d'estar d'acord amb el FONS. Rato prepotent estava segur de la seva impunitat. Té por RRato? es impune?NO HO SERA

#67 Kropotkin-Harto de esbirros del Régimen, Vic, 12/11/2013 - 11:59

Muy bien hecho Fernandez. Ahora ya solo falta que hagas lo mismo con los de La Caixa y los de Caixa Catalunya que han hecho mas o menos lo mismo que Rato en Bankia. ¿Te atreverás o tus relaciones con el Régimen hacen esto imposible?

#67.1 trescci, bcn, 12/11/2013 - 12:46

ya lo hizo... con los de Catalunya Caixa i Caixa Penedés i Caixa Laietana

http://www.youtube.com/watch ?v=0Uw3f2_zD5o

http://www.youtube.com/watch ?v=GC2S9UdjEUo

http://www.youtube.com/watch ?v=sYOV5vwuLss

#67.2 Kropotkin-Harto de esbirros del Régimen, Vic, 12/11/2013 - 13:18

trescci: Los tres enlaces que pones dan 404.
De todas formas si me confirmas que tambien se sacó el zapato y se lo enseño, entonces un aplauso para David Fernandez.

#67.3 trescci, bcn, 12/11/2013 - 14:49

los enlaces són correctos pero no permite abrirlos es cierto... y curioso... lo del zapato no lo ha hecho pero, pero llamarles ladrones, mafiosos etc... si.

http://www.youtube.com/watch ?v=0Uw3f2_zD5o
http://www.youtube.com/watch ?v=GC2S9UdjEUo
http://www.youtube.com/watch ?v=pZ0RKafrEaw