Publicitat
Política · 17 de Març de 2009. 22:59h.

David Madí: "Estan nerviosos"

El dirigent de CiU atribueix la campanya del PSC a "una situació de gran nerviosisme"

David Madí: "Estan nerviosos"

José Zaragoza, presentant la campanya del PSC

El secretari de comunicació i estratègia de CDC, David Madí, ha fet referència a la campanya engegada pel PSC per fer balanç dels dos últims anys de mandat. durant la seva entrevista al programa L'oracle de Catalunya Ràdio. Segons el dirigent convergent, “aquesta campanya m’indica dues coses, que hi ha crisi per tothom menys per al Partit Socialista, que sense venir a to es gastarà un dineral en una campanya de tanques publicitàries, i la segona, que deuen estar bastant nerviosos”. Segons Madí, no hi ha cap motiu per fer la campanya “a menys que estiguin passant una situació de gran nerviosisme per una cosa que em sembla bastant evident, que en aquest país s’està gestant una onada de canvi bastant important”.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Lluís, Tortosa, 18/03/2009 - 11:44

Ricard de BCN, una cosa és que Madí sigui neoliberal i una altra que no pugui fer res per solucionar els problemes de Catalunya ni que vegi el cinisme del "Sr." Zaragoza.

#3 Domènec, Lleida, 18/03/2009 - 09:57

Tents tota la raó Madí! Com sempre, els sociates sempre actuen com una continuació del règim nazi de Goebbels.La propaganda buida,per evitar parlar de la desfeta econòmica a que hans portat aquesta esquerra.Igualet que l'època de la desfeta nazi.Igual!

#2 Ricard, Bcn, 18/03/2009 - 05:46

El sr Madí creu que és un canvi quan hi ha una gran crisi originada pel sistema neoliberal que ell mateix representa.

#1 Ramon, Barcelona, 18/03/2009 - 00:02

Les taules de Nicaragua estan totes amb l'ai al cor.