Publicitat
Política · 23 de Juny de 2016. 15:19h.

De Alfonso i Jorge Fernández van parlar del relleu a la direcció de CDC

La idea era substituir Mas per Gordó, segons Público

De Alfonso i Jorge Fernández van parlar del relleu a la direcció de CDC

Artur Mas

El ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, i el director de l'Oficina Antifrau de Catalunya (OAC), Daniel de Alfonso, van mantenir una conversa, revelada per Público, on ideaven una estratègia per substituir el líder de CDC, Artur Mas, per l’exconseller Germà Gordó, a qui descriu com un home de la seva confiança amb qui està “en el mateix bàndol”.

De Alfonso, en aquesta conversa, transmet al ministre que hi hauria una sèrie d’empresaris que estarien interessat en acabar amb el lideratge de Mas. Entre aquests s’hi troben el president del Grup La Caixa Isidre Fainé, el president de Freixenet José Luis Bonet, o l’aleshores president de Planeta, José Manuel Lara.

El director de l’OAC explica que “Germà Gordó reconeix que Convergència és ara mateix una gàbia de bojos. Que hi ha gent, et dic els noms, Josep Rull i Francesc Homs, fonamentalment, que són dels que diuen: ‘Aquest partit està guanyat, a l'agost de 2015 ho hem aconseguit tot …’. Però hi ha gent que diu també el contrari. ‘Això, ho hem perdut ja’. I el president, per desgràcia, el president de la Generalitat, està en la idea de ‘palante, palante, palante”.

En aquest sentit, apunta que l'esposa de l'exconseller de Justícia està en el Consell General del Poder Judicial. "Germà, que és un home molt ambiciós, així m'ho havien fet saber companys seus en el seu moment, doncs a mi es va acudir pensar en ell com a alternativa, perquè el que jo tinc al capdavant és que se solucioni això de la següent manera ...".

Igualment recorda al ministre que Germà Gordó era l'interlocutor del director de l'OAC "perquè és la persona que en el seu moment el president va dir complint amb la nova Llei de la relació Govern de Catalunya i Oficina".

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#14 Cesicat, by Roures, 23/06/2016 - 23:21

Ostia, ya hemos descubierto a los 2 únicos q hablaron de eso!

#13 Jordi br, L'h, 23/06/2016 - 21:04

Es flipant com des del govern d'Espanya s'anima el procés.
Segur que serem bons veïns, pero compadeixo els que seguiran aguantant aquesta colla de mafiosos portant a un gran pais a la miseria economica i moral

#12 Marta2, Vilassar de dalt, 23/06/2016 - 19:58

Afortunadamente ni Jorge Fernandez ni Daniel de Alonso se han salido con la suya.

Porque Gordó hubiese podido salvar a Convergencia y a lo peor hasta el Procès, pero con l' Astut Mas como lider al timón el fracaso estaba garantizado.

#11 Wikicensura, Vic , 23/06/2016 - 19:37

Es intrascendent Totom parla.

#10 Galderic, Barcelona, 23/06/2016 - 18:54

És a dir que volien donar una mena de cop d'estat dins de CDC, i potser també dins del govern.
Hi ha gent que això de la democràcia els hi ve una mica gran, deuen ser las " fuerzas vivas del régimen ", que " nos quieren a todos muertos ".
Ai Isidru, Isidru..
Segueix patrocinant la Roja