Publicitat
Política · 17 de Febrer de 2020. 08:52h.

De caixera a ministra en deu anys

L'única experiència laboral d'Irene Montero és en una botiga d'electrodomèstics

De caixera a ministra en deu anys

La ministra Irene Montero ha explicat que la de caixera en una botiga d'electrodomèstics entre 2010 i 2011 és la seva única experiència professional en el sector privat però ha reivindicat el seu expedient acadèmic, amb un gran nombre de matrícules d'honor.

"Vaig ser caixera en el Saturn de San Sebastián de los Reyes. Treballant, amb el suport dels meus pares i amb beques per tenir bones notes vaig estudiar Psicologia i vaig acabar amb més d'un 9 de mitjana"; "Vaig fer un màster en psicologia de l'educació. Vaig tenir 9 matrícules d'honor de 15 possibles i 9,5 en el treball de fi de màster. Gràcies a això vaig guanyar competint en una convocatòria pública meu contracte d'investigació FPU per fer la tesi doctoral", ha explicat.

"Em van concedir una estada a Harvard que no vaig poder gaudir perquè vaig renunciar al meu contracte ja que em resultava incompatible amb les meves responsabilitats a Podemos", ha recordat. "I saben què? D'aquestes experiències laborals la que potser m'ajuda més per ser ministra és la de caixera. M'ajuda a no oblidar d'on vinc i la situació de les dones a les que represento", ha afegit.

Les explicacions de la ministra arriben després que en el seu currículum oficial penjat a la web de transparència de Govern no consti aquest treball de caixera. Al apartat "experiència professional" s'indiquen només càrrecs polítics. No obstant això es remarca que es va llicenciar en Psicologia amb una qualificació de 9,09 i que va cursar un màster en Psicologia de l'Educació per la Universitat Autònoma de Madrid, on va obtenir 9 matrícules d'honor i la qualificació de 9,5 en la tesi de màster.

Publicitat
Publicitat

64 Comentaris

Publicitat
#47 Et, Sabadell, 20/02/2020 - 20:50

Ha demostrat tenir tanta jeta i ambicio com: esperanza aguirre ... Rocio monasterio ....carmen calvo.... Laura borras...... Merece el ministerio..!!

#46 Resistencia , Flors i violes , 18/02/2020 - 23:02

La beca para la estancia en Harvard la pidió ella y se la concedió el Ministerio de Educación de Rajoy (junto a otras 600 personas).: 1.200 euros para el viaje más unos 3.000 para la estancia de 2 o 3 meses.
Vaya, que no es que Harvard la estuviera esperando para darle un doctorado cum laude.

#45 Resistencia , Flors i violes , 18/02/2020 - 22:39

Podía poner sus notas de parvulario, su participación en festivales escolares o el premio que le dieron por ese dibujo tan bonito en prescolar, así rellenaba currículum.
La Ceausescu de Galapagar resulta ridícula.
Con la misma obsesión que su homóloga rumana por fabricar méritos.

#44 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU UN CATALÀ EMPRENYAT , QUE UNA CAJERA = CAIXERA LLEGUE TAN ARRIBA A MINISTRA ARA MUCHOS NO TENGAN QUE ESTUDIAR TANTO , 18/02/2020 - 13:06

Jacint 43:3 Viladecans 10:52..Grouxo Marx Gran Humorista dijo , lo que Gabriel Rufian y E.R.C. Debieron decir al P.S.O.E. y a PEDRO SANCHES .." ESTOS SON MIS PRINCIPIOS ,SI NO LE GUSTAN TENGO OTROS " ja ja Jacint tambe es veritat QUE TENIR GRANS ESTUDIOS grandes Titulos Univercitarios TE HAGAN SER MEJOR POLITICO .

#43 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU UN CATALÀ EMPRENYAT , UNA DONA SI HU FERIA MOLT MILLOR QUE UN HOME PORTA C ATALUNYA ENDAVANT ELS HOMES QUE HU HAN FE, 18/02/2020 - 10:58

En Catalunya los ultomos Presidentes , tampoc tindrien grandes estudios Grandes titulos Universitarios , si los tenian no se a visto por ningun lado FUERAN INTELIGENTES ..Les a faltado demostrar de verdad tenian Estudios Superioros Con todo lo que han hecho han demostrado SER Malos politics malos NO ACTOS PARA LOS CARGOS QUE OCUPAN ..