Publicitat
Política · 6 de Febrer de 2021. 16:21h.

De Carreras i Félix de Azúa, al rescat de Ciutadans

"El partit és més imprescindible que mai"

De Carreras i Félix de Azúa, al rescat de Ciutadans

Félix de Azúa Comella i Francesc de Carreras i Serra en l'acte de Ciutadans

Dos dels fundadors de Ciutadans, Félix de Azúa i Francesc de Carreras, han participat aquest dissabte en un acte electoral de la formació juntament amb el candidat a la presidència de la Generalitat, Carlos Carrizosa i la presidenta del partit Inés Arrimadas. Ambdós fundadors de la formació taronja han donat suport al candidat i han considerat que el projecte que representa Ciutadans és "imprescindible".

El fundador de Ciutadans, Francesc de Carreras, ha apuntat que la formació "és més imprescindible que mai" perquè "les mateixes raons per les quals es va fundar el partit en 2006 segueixen vigents ara", com és "la lluita contra el nacionalisme". Félix de Azúa, en la seva intervenció, ha recalcat la història del partit i ha assenyalat que Ciutadans és l'única força política "capaç d'acabar amb el caïnisme d'uns contra altres".

El candidat taronja a la Generalitat, Carlos Carrizosa, ha afirmat que farà un pas endavant i treballarà "per la convivència i els problemes reals dels catalans" si el constitucionalisme aconsegueix "un escó més" que l'independentisme, ja que "és el moment de fer el pas per aconseguir un canvi i treballar per a tots els catalans".

La presidenta de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha recalcat que la seva formació "és un partit que ja ha fet història" per haver "reviscut el centre polític a Espanya" i per haver demostrat amb la victòria electoral a Catalunya l'any 2017 que "no era veritat que aquesta terra era nacionalista o que ens volíem independitzar".

Arrimadas ha manifestat que els partits independentistes "estan molt nerviosos" perquè "veuen una opció real de perdre el govern de la Generalitat", però ha afegit que, encara que no hi hagi una coalició de partits separatistes en el govern, el que pot haver-hi és "un tripartit entre el PSC, ERC i els Comuns".

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#10 Joan Ferrandis, Barcelona, 07/02/2021 - 13:25

El día 14-F tenemos que hacerles pasar una mala noche a los lazis, y para eso yo voraré C's.

#9 C's, Barcelona, 06/02/2021 - 21:03

Un partit de centre com C's, pragmàtic, gent ben formada, idees renovades i actuals és vital pel "pais"abans de que entri en liquidació total per la dependència de partits radicals, nacionalismes rancis, mercenaris jugant a la puta i a la ramoneta

#8 Tirant, Bcn, 06/02/2021 - 20:54

Malgrat tot ... aniré a votar a Ciutadans.

#8.1 Neferu, Barcelona, 06/02/2021 - 23:15

Yo también

#7 Joanet, Bcn, 06/02/2021 - 20:41

Cs havia d'acabar així. Va néixer d'esquerre, desprès va virar cap a la dreta. La seva ideologia és del que convingui. L'únic que ha mantingut inalterable és la raó de la seva fundació: Una exacerbada catalanofòbia i una descarada exhibició d'autoodi que incomoda a qualsevol persona decent.

#6 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 06/02/2021 - 20:02

Son las raíces profundas de Cs demostrando que siguen activas. El árbol se mantiene fuerte, sano y algún día volverá a crecer superando los virus que lo rodean.