Publicitat
Política · 5 de Novembre de 2018. 13:40h.

De Cospedal s’aferra a l’escó

L'exsecretària general deixa l'executiva del PP

De Cospedal s’aferra a l’escó

María Dolores de Cospedal ha renunciat al seu seient a l'executiva del PP, el màxim òrgan de decisió del partit, però manté el seu escó al Congrés dels Diputats. La popular ho ha comunicat aquest matí al president del partit, Pablo Casado.

De Cospedal ho ha fet públic un comunicat on reconeix que pren aquesta decisió "davant els múltiples atacs que he rebut aquests dies per les converses mantingudes amb l'excomissari Villarejo i per evitar que aquests atacs es facin extensius a la formació política de la que he estat secretària general, i al seu actual president".

També afirma que "no he mentit mai sobre el meu coneixement de l'excomissari Villarejo i d'haver mantingut algunes reunions amb ell". "Sempre ho vaig fer pensant i continuo pensant, per la meva obligació com a secretària general de tenir tota la informació possible sobre els fets que poguessin perjudicar a la meva formació", afegeix.

Finalment, denuncia "les manipulacions que s'estan fent de les cintes publicades" que, segons ella, "tracten d'oferir una imatge distorsionada de la realitat, són extractes editats que només tracten de perjudicar i danyar la meva imatge personal, una cosa que no vull que s'estengui al Partit Popular".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 pepe, andorra, 06/11/2018 - 16:49

esta tia es tan tonta, pero tan tonta, q no sabe ni saludar a la Romana.

#1 Alejandro1º, Barcelona, 05/11/2018 - 16:16

¡Y por qué mantiene el escaño? ¡¡Vaya una falta de coherencia democrática!!

#1.1 Uno que os lee, Al sur de Waterloo, 05/11/2018 - 18:53

Esta tipa no es una "Rufiana", tiene estudios y un trabajo real y bastante bien pagado como alta funcionaria, así que conviene quizás preguntarse qué teme que le pase si se quedara sin aforamiento. Lo peor de todo, sin embargo, es que los indepres han hecho buenos a esta pandilla de alibabás genoveses.