Publicitat
Política · 26 d'Abril de 2011. 17:13h.

De Gispert amonesta Tena

El diputat de Solidaritat replica que "menteix"

La xiulada de membres de Solidaritat al darrer ple, quan es va rebutjar la llei d'independència, pot tenir conseqüències per als diputats de la formació, segons ha sabut e-notícies. Alfons López Tena, Uriel Bertran i Toni Strubell podrien ser objecte d'una sanció econòmica.

La president del Parlament, Núria de Gispert, ha donat un seriós toc als diputats en la reunió de la Mesa d'aquest dimarts. La presidenta considera que els diputats de SI van esperonar els xiulets en informar als militants aplegats davant del Parlament de quin partit eren els que sortien. L'escridassada també va incloure insults. Tena ha replicat que "menteix".

Tena, en roda de premsa, ho ha negat i ha assegurat que ells no van participar en la xiulada, però que si ho haguessin fet era en exercici del seu dret d'expressió. La reunió de la Mesa també ha tingut algun altre moment de tensió perquè el portaveu del PSC, Miquel Iceta, s'ha preguntat si encara exisiteix el delicte de "coaccions" en al·lusió a Solidaritat.

Tena, parlant amb un lletrat del Parlament després de l'incident
Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#11 jajajaa, barcelona, 27/04/2011 - 16:06

que li ha donat un copet amb la vareta ? quina porrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

#9 Pere Pau, Barcelona, 27/04/2011 - 10:07

"Núria de Gispert, ha donat un seriós toc als diputats" seriós una senyora que a la seva edat i amb el càrrec que té es disfressa d'espantall en un diari? si us plau no faci riure.

#8 Roser, Igualada ancara mes endeutada, 27/04/2011 - 08:20

A qui s'hauria d'amonestar es a la de Gispert per fer la totila vestida de fada, be, millor perdonar-la ja que es d'unio, i no saben el que fan.
Recordeu a ERC? el poble no oblida, ja els hi passarem factura als d'unio

#7 Gerard, Barna, 27/04/2011 - 01:49

Potser l'Iceta es referia a les coaccions que vol aplicar De Gispert a SI. Mai se sap si va o si torna, en ser més cínic que Mourinho...
Be, sabem que quan es tracta de Catalunya l'assumpte en qüestio sempre pot esperar. Ho sabem pels seus actes, doncs la seva retorica es sempre tramposa.

#6 Ciudadanista, Barcelona, 27/04/2011 - 01:02

Ojo, de López Tena y sus muchachos podemos esperar cualquier cosa gorda, quieren conseguir la independencia imitando a los albanokosovares y a los musulmanes que vemos en la tele todos los días. A no ser que de Gispert ejerza de hada y los convierta en pajaritos.